Rīgā notiks pasaulē vērienīgākā blondīņu parāde Go Blonde

29.05.2010 festivāla Go Blonde ietvaros Rīgā Doma laukumā notiks pasaulē vērienīgākā blondīņu parāde. Festivāls Go Blonde, kuru jau otro gadu organizē Latvijas Blondīņu asociācija, notiks 28.un 29.maijā. To atbalsta vadošie Latvijas tūrisma nozares uzņēmumi – airBaltic Travel, viesnīcu tīkls Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels, un viesnīca Europa City Riga.

Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte stāsta: „Latvijas blondīnes ir unikāls zīmols. Ar pagājušā gada parādes, šī gada festivāla un nākamgad plānotā karnevāla palīdzību mēs varam sniegt būtisku pienesumu Latvijas tūrisma nozarei. Drīzumā Go Blonde būs tikpat nozīmīgs projekts kā Brazīlijas vai Itālijas karnevāls, uz kuru dodas tūkstošiem tūristu.”

Festivāla Go Blonde ietvaros 28. un 29.maijā Rīgā tiks piedāvāti dažādi pasākumi: tematiskā ballīte „Džezā tikai meitenes”, Merilinas Monro līdzinieču konkurss Motormuzejā, Blondīņu parāde un šovs Doma laukumā, Pink Lounge, Blondo Dīvu koncerts un gala pasākums Pink Party nakts klubā Godvil. Plašāka festivāla Go Blonde programma ir pieejama īpaši šim pasākumam izveidotā mājas lapā http://www.goblonde.lv/.

Latvijas Blondīņu asociācijas galvenais mērķis ir labdarības veicināšana. Tādēļ īpaši Go Blonde festivālam tiks radīti unikāli krekliņi, un daļa no to pārdošanā iegūtajiem līdzekļiem tiks veltīta labdarības projektu atbalstam. Asociācija strādā pie publiskā rotaļu laukuma izveides bērniem ar kustību traucējumiem, organizē Princešu nometni māmiņām, kurām ir bērni ar īpašām vajadzībām, un Ziemassvētku labdarības pasākumu pašiem bērniem.

Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – “Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi”. Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parāde tika atspoguļota populārajos dzīvesstila žurnālos Mairie Claire ASV un Grazia Anglijā. Plašāks publicitātes apkopojums ir pieejams: http://www.goblonde.lv/presslat.html.

Fotogrāfijas: http://www.goblonde.lv/photogallerylat.html

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Rija Domus Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62324405sec.