Limbažos gatavojas pilsētas svētkiem

„Limbažu pilsētas svētkos gaidīts ikviens” – ar šādu devīzi 2 dienas - 30. un 31.07.2010 - Limbažos tradicionāli svinēs pilsētas svētkus. Šobrīd notiek aktīva gatavošanās, lai svētku programma būtu saistoša visiem to dalībniekiem.

Svētku pirmajā dienā notiks gājiens uz Lielezera krastmalu, kur Vikingu laivu braucienos sacentīsies pilsētas iestādes un uzņēmumi. Muzikālā uzvedumā kopā ar folkloras kopu „Vilki” būs iespēja mācīties līvu tautas dziesmu dziedāšanu un dančus. Baltijas Valstu senās uguns nakts ietvaros tiks iedegtas uguns skulptūras.

Nākamajā dienā pašā rīta agrumā makšķernieki Lielezerā sacentīsies lielākā loma izvilkšanā. Vecpilsētā pircējus laipni gaidīs amatnieku un zaļajā tirdziņā. Baumaņu Kārļa laukumā notiks koncerti, velo turnīrs un triāls, būs atvērtas mākslinieku instalāciju un gleznu izstādes.

Bērni svētkus svinēs pasaku pilsētiņā Vienības parkā, kur notiks mazo bruņinieku turnīri, koka pilsētiņas celšana, mazo princešu sacensības, radošās darbnīcas, spēles un atrakcijas.

Bijušās filca fabrikas teritorijā ar šīberēšanu, smalkām dejām, fotografēšanos, filca meistardarbnīcām, retro auto parādi un citām aktivitātēm 30 gadu stilā svinēs Filca svētkus, ko organizē biedrība „Limbažu Filcs”. Tiks atklāts arī mūžizglītības un sabiedrisko aktivitāšu centru.

Bet Jūras iela svētku dalībniekus gaidīs ar sportiskām aktivitātēm, Jūras ielā dzīvojošo mākslinieku un pašdarbnieku koncertu, zivju tirgu un Mārtiņa Sirmā vārītu gardu zivju zupu.

Pilsētas svētku noslēgumā uz balli Baumaņu Kārļa laukumā aicinās grupas „Credo”, „Otra puse” un citi Latvijā pazīstami mākslinieki.

Svētkus organizē Limbažu kultūras nams sadarbībā ar Limbažu novada pašvaldību, Limbažu pilsētas pārvaldi, olimpisko centru „Limbaži”, Limbažu muzeju un citām pašvaldības iestādēm un uzņēmumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.87357593sec.