Cinamon aicina uz Sekss un lielpilsēta 2 īpašo seansu [2]

Kinoteātris Cinamon ielūdz kaislīgākos filmas fanus jau pašiem pirmajiem noskatīties Sekss un lielpilsēta 2 vēl pirms oficiālās pirmizrādes Latvijā. Turklāt īpašajā seansā 10. jūnijā plkst.19:30 apmeklētājus sagaida patīkams pārsteigums – iespēja laimēt nakti viesnīcā Hotel Jurmala SPA divām personām. Balvas ieguvēji varēs izbaudīt nakti greznajā četrzvaigžņu viesnīcā pašā jūras krastā un relaksējošās SPA procedūrās.


Filma balstīta uz kanāla HBO veidotā kulta seriāla. 2008. gada vasarā uz lielajiem ekrāniem iznāca pirmā filma, kas guva milzu popularitāti, par žurnālistes Kerijas un viņas draudzeņu piedzīvojumiem.

Sekss un lielpilsēta 2 oficiālā pirmizrāde Latvijā būs 11.j ūnijā un tur četras nešķiramās draudzenes – Kerija, Samanta, Šarlote un Miranda šoreiz ir nolēmušas aizbēgt prom no ierastās Ņujorkas dzīves un doties uz vienu no eksotiskākajām un gleznainākajām vietām pasaulē. Tieši tur – palmu ēnā – veldzējoties burvīgajās oāzēs, draudzenes ir gatavas izbaudīt jaunus un neaizmirstamus piedzīvojumus.


Sekss un lielpilsēta 2 seanss būs 10.jūnijā, plkst.19:30. Biļetes var iegādāties gan kinoteātra kasēs, gan internetā www.cinamon.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Augšā Lejā 06/08/2010 23:32 Nu, ja Tūrisma aģentūra Kolumbs nesūta savu preses relīzi, bet Kinoteātris Cinamon viņus savēja neieliek, tad ziņa ir tāda kāda ir - kas pirmaiz brauc, tas pirmais maļ ;)
Varētu, padomāt, ka TN regulāri čeko kinoteātru repertuārus, lai publicetu ziņas, kas patiesībā nav sevišķi tuvu tūrismam, ja nu vienīgi Hotel pieminēšana. Nepaslinkoju un paskatījos reitingi.lv, openart.lv, easyget.lv (tur ari Kolumbs nav pieminēts)... nav ko sava mārketinga, ja tāds ir, neveiksmes norakstīt uz ziņu publicētāju sirdsapziņas ;) Krietni saprātīgāk būtu bijis aizsūtīt epastu portāliem ar lūgumi rakstam pievienot arī Kolumba vārdu, nevis publiski izrādīt savu nekompetenci PR jomā.

2 Kolumbs 06/08/2010 17:14 Tūrisma aģentūra KOLUMBS aicina:
Skaties „Sekss un lielpilsēta 2” vēl pirms oficiālās pirmizrādes un laimē nakti Hotel Jurmala SPA 2 personām

04.06.2010
Vēl pirms oficiālās pirmizrādes Latvijā Cinamon un tūrisma aģentūra Kolumbs aicina lielākos Sekss un lielpilsēta cienītājus uz filmas „Sekss un lielpilsēta 2” īpašo seansu 10. jūnijā plkst. 19:30.

Īpašā seansa apmeklētājiem būs iespēja laimēt nakti četrzvaigžņu viesnīcā Hotel Jurmala SPA divām personām un SPA centra (saunas, pirtis, baseini) un trenažieru zāles izmantošanu. Kā arī spēkus atjaunojošu skābekļa kokteili abiem.

Biļetes uz īpašo seansu 10. jūnijā var iegādāties k/t Cinamon kasēs,

Vai tiešām Travelnews ir kļuvis tik neprecīzs!!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras Saulgriežu svinības TUKUMĀ Tukuma TIC
Ar dziesmām ieskandēsies pirmā vasaras nakts 20.jūnijā pulksten 21:00 Durbes estrādē. Ugunskurā degs trejdeviņas pagalītes. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.05.2024 - 31.05.2024 “Pūt vējiņi!” 60 gadu jubilejas koncetrs Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
“Baltijas kauss vindsērfingā" Burtniekos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8. un 9. jūnijā Burtniekos jau tradicionāli notiks Baltijas lielākās vindsērfinga sacensības “Baltijas kauss vindsērfingā 2024". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 31.05.2024 Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45432091sec.