Tirdzniecības parka Alfa telpās kursēs elektrobānītis [3]

Sākot ar 08.09.2010 , tirdzniecības parks ''Alfa'' un Latvijas Mobilais Telefons (LMT) aizsāk jaunu, Latvijā vēl nebijušu tradīciju – veikala iekštelpās sāk kursēt pirmais Latvijā ražotais elektrobānītis. Bānītis ar 15 minūšu intervālu brauks noteiktā maršrutā katru dienu no plkst. 10.00 līdz pat 22.00.

Palielinoties bērnu preču veikalu skaitam un ņemot vērā plašo bērnu izklaides un atpūtas iespēju klāstu tirdzniecības parkā „Alfa”, bānītis lieliski papildinās līdzšinējās, uz gados jaunākajiem apmeklētājiem vērstās aktivitātes Alfā. Apmeklētājiem izbraucienā pa tirdzniecības parku būs iespēja palūkoties no cita, ikdienā neierasta skatupunkta, ļaujot veikala apmeklējumam kļūt par vairāk nekā iepirkšanos - arī par piedzīvojumu.

''Tirdzniecības parks ''Alfa'' vēlas kļūt vēl draudzīgāks ģimenēm ar bērniem, dodot priekšroku jauniem bērnu preču veikaliem un paplašinot bērnu izklaides iespējas. Tagad māmiņas un tēti var ne tikai veiksmīgi iepirkties, bet arī piedāvāt ģimenes jaunākajiem locekļiem dažādas izklaides iespējas, gan kino seansus, gan atpūtu bērnu stūrītī, kā arī izklaides braucienu ar elektrisko bānīti. Turklāt arī vecāki var piebiedroties braucienam,'' par jaunieviesto pakalpojumu stāsta tirdzniecības parka ''Alfa'' vadītājs Zigmunds Vīķis.

LMT prezidents Juris Binde: ''LMT kā tehnoloģiju līderis atbalsta uzņēmīgus pašmāju ražotājus, palīdzot dzīvē realizēt inovatīvas idejas un projektus, un pirmais Latvijā tapušais elektrobānītis ir viens no daudzajiem piemēriem. Esam pārliecināti, ka tas sagādās prieku gan mazajiem, gan arī lielajiem ''Alfa'' apmeklētājiem un padarīs iepirkšanos par jautru piedzīvojumu.''

Bānīša regulārais pieturas punkts atrodas Alfā pie informācijas centra, blakus veikalam ''Zara''. Brauciena cena ir viens lats. LMT elektrobānītis ir Latvijā pirmais šāda veida iekštelpu izklaides transporta līdzeklis, kurā varēs vizināties gan bērni, gan pieaugušie.

Elektrobānītis sastāv no lokomotīves un četriem vagoniem. Tā garums ir 10,5 m, bet vietu skaits ir līdz pat 24 vietām, atkarībā no pasažieru vecuma. Maksimālais ātrums, ar kādu tas pārvietosies pa Alfas plašumiem ir 5 km/h. Bērnu drošībai vagoniņi būs slēdzami tikai no ārpuses. Bānītis aprīkots ar brīdinājuma skaņas signālu, tuvajām gaismām un drošām stāvbremzēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Strel. 09/10/2010 11:58 Man šķiet, nav domāts braukt no veikala līdz veikalam, bet vienkārši izbraukt apli pa alfu. Kā Mežparkā, izbrauc riņķi un viss.

2 fday 09/10/2010 00:42 Nu ja tie "kratīkļi" auto un lidmašīnu izskatā maksā 40 santīmu, tad šis ok, vienīgi bērnu vienu pašu palaist, laikam neuzdrošinātos. Varēja jau būt tāds kā jump in jump out - kaut kādā laika posmā izkāp pie kāda veikala, izķemmē un brauc uz nākamo mērķi un tā pāris stundas.

3 Aina 09/09/2010 21:19 no vienas puses tā ir īsta naudas izspiešana no vecākiem, no otras man gan šķiet, ka šīs pasākums nebūs ekonomiski izdevīgs pat pašai alfai. 1 lats par braucienu ir dārgi, it īpaši viņi plāno, ka cilvēki vizināsies no veikala līdz veikalam. ja būtu runa par latu dienā, vai uz trim (vai cik tur vidēji cilvēki alfā uzturas..) stundām, jeb galu galā vispār par 20-30 santīmiem par vienu braucienu. nevaru iedomāties katru reizi atdot 1 latu(!), kad savajadzēs bērnu aizvest no viena veikala pie otra, hmm.
Un visparībā, lai bērni augtu veseli, viņiem ir jākustās, nevis braukāt no starp veikaliem dažus metrus..

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 15.05.2024 Māmiņdiena Liepājā Liepājas reģiona TIB
12. maijā no 12:00 līdz 15:00 Liepāja aicina svinēt Mātes dienu Romas dārzā. | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 16.05.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Dome Hotel
,


Ventspils TIC
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5243392sec.