Lielajā Ģildē notiks Joku koncerts

01.04.2011 plkst. 19:00 Lielajā Ģildē notiks Joku koncerts, kurā uzstāsies Profesionālais pūtēju orķestris «Rīga», solisti Aija Vītoliņa (Amber), Marts Kristiāns Kalniņš, Normunds Rutulis, piedalīsies aktrise Zane Daudziņa un Pavasara vīru koris. Diriģenti Raitis Ašmanis, Andris Vecumnieks un Valdis Butāns.

Koncertā netiks izmantotas nopietnas un sarežģītas partitūras – skanēs mūzika labam garastāvoklim, kas aicinās publiku aizmirst par ikdienas rūpēm. Koncertu aizsāks diriģenta Raita Ašmaņa izvēlētie skaņdarbi, kuros mūsdienu komponisti ir centušies paspilgtināt Džakomo Rosīni mūzikas komiskos tēlus. Programmā arī slavenais Rosīni «Kaķu duets», kurā pirmo reizi sadziedāsies Amber un Marts Kristiāns Kalniņš; tam līdzās – Volta Disneja multfilmu tēmas orķestra skanējumā. Būs humora pilni Līroja Andersona un Keba Keloveja skaņdarbi un parodija par dažādiem popmūzikas stiliem Amber izpildītā dziesmā Oh, When the Saints. Diriģents Andris Vecumnieks cels gaismā nezināma laikmeta aizmirsta komponista P.D.Q. Baha Serenādi šausmīgi daudz vējiem un sitaminstrumentiem (Grand Serenade for an Awful lot of Winds and Percussion). Neiztiksim arī bez Raimonda Paula popūrija «Rūdolfa smaids» ar melodijām no izrādes «Īsa pamācība mīlēšanā». Koncerta nagla būs Pavasara vīru kora uzstāšanās ar latviešu pikantākajām un populārākajām vīru dziesmām. Par smaidiem klausītāju sejās rūpēsies koncerta vadītāji Zane Daudziņa un Normunds Rutulis.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena no Ls 3 līdz Ls 7. «Biļešu paradīzes» kasēs, uzrādot apliecību, pieejamas atlaides pensionāriem un studentiem.

Joku koncerts notiks Pavasara festivāla WINDSTREAM ietvaros. Ar devīzi Mosties un atceries, dzirdi un baudi! festivāls WINDSTREAM risinās jau otro reizi – no 20. marta līdz 25. aprīlim dažādās Rīgas koncertzālēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
7 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53968596sec.