65% Latvijas strādājošo šovasar bauda atvaļinājumu

Kopumā, lielākā daļa (65%) šobrīd nodarbināto Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem šovasar ieplānojuši doties atvaļinājumā. Ceturtā daļa (25%) jau ir bijuši atvaļinājumā, savukārt vēl 40% - vēl tikai plāno dosies atvaļinājumā šajā vasarā. Salīdzinoši biežāk šovasar atvaļinājumā plānojuši doties vadītāji, augstākā līmeņa speciālisti un aptaujātie ar salīdzinoši augstākiem mēneša ienākumiem. To atklāj pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes, jūlijā veiktais pētījums.

Šovasar atvaļinājumā nedosies trešā daļa (30%) šobrīd nodarbināto Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Salīdzinoši biežāk starp tiem, kuri šovasar nav plānojuši doties atvaļinājumā, ir aptaujātie ar vidējo izglītību, pašnodarbinātie, strādnieki, respondenti ar zemākiem mēneša ienākumiem.

5% šobrīd nodarbināto Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju nav skaidras atbildes uz šo jautājumu.

Par aptauju

Aptauju pētījumu aģentūra TNS veica sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes, laikā no 2013.gada 23. līdz 25. jūlijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 850 Latvijas ekonomiski aktīvos iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

TNS pētījums interneta vidē ir reprezentatīvs Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju kopumam vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Izlases kopa ir veidota balstoties uz gadījuma izlasi, izslēdzot pašpieteikšanos. Interneta pētījumu organizēšanā TNS stingri ievēro ESOMAR rekomendācijas interneta aptauju izlašu veidošanā un veikšanā.

Par TNS

TNS ir vadošā pilna servisa tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūra Latvijā. Mūsu klientiem tiek nodrošināts plašs pētījumu klāsts - gan patērētāju vajadzību izpēte, uzņēmumu reputācijas un darbinieku apmierinātības novērtēšana, zīmolu atpazīstamības un marku tēla pētījumi, produktu testi, noslēpumainā klienta pētījumi, gan starptautiskiem standartiem atbilstoši mediju (TV, radio, preses, interneta) auditorijas pētījumi, informācija un analīze par mediju lietošanas ieradumiem un mediju reklāmas apjomiem.

Par LNT

LNT ir viens no vadošajiem televīzijas kanāliem Latvijā, kas izstrādā un pārraida kvalitatīvus audiovizuālos produktus daudzveidīgai TV skatītāju auditorijai. LNT saviem skatītājiem piedāvā interesantu un aizraujošu televīzijas programmas klāstu, tajā iekļaujot raidījumus par politiskiem, sociāliem un kultūras notikumiem - LNT ziņas, Tautas balss, LNT Top10, pavāru raidījumus visai ģimenei un izklaidējošus šovus. Skatītājus priecē arī labākās Holivudas un Krievijas filmas un seriāli. LNT uzrunā Latvijas sabiedrību un iedrošina pievērsties sirsnīgiem, tradīcijām bagātiem projektiem - „Eņģeļi pār Latviju”, „Gada varonis”, „Labestības diena”, „Dziedošās ģimenes”, „OKartes skatuve” un „Latvijas Zelta Talanti”, sniedzot iespēju sadzirdēt vienam otru, novērtēt sevi un būt lepniem par to cik daudz mēs spējam paveikt kopā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52562094sec.