«BTA Sieviešu dienas rallijā 2015» uzvarējusi dāmu ekipāža «Love and Peace»

7.marta vakarā ar krāšņu apbalvošanas ceremoniju koncertu klubā ''Godvil'' noslēdzās jau septītais ''BTA Sieviešu dienas rallijs''. Šogad rallijā piedalījās 486 dāmu ekipāžas, vienkopus pulcējot teju 1500 dāmas. ''BTA Sieviešu dienas rallijā 2015'' 1. vietu ieguva dāmu ekipāža ''Love and Peace''. 2. vietā ierindojās dāmu ekipāža ''Pērkons meitenes'', savukārt godpilno 3. vietu ieguva komanda ''Neatkarīgā piekare''.

''BTA Sieviešu dienas rallija 2015'' uzvarētājas – ''Love and Peace'' dāmu ekipāžas pilote un stūrmane – balvā no pasākuma ģenerālsponsora – apdrošināšanas sabiedrības ''BTA Insurance Company'' SE – ieguva ceļojumu uz Turciju, kur dāmas varēs atpūsties septiņas naktis pieczvaigžņu viesnīcā, izbaudot all inclusive piedāvājumu. Otrās un trešās vietas ieguvējas – ''Pērkons meitenes'' un ''Neatkarīgā piekare'' komandu pārstāves – balvā saņēma dāvanu kartes no viesnīcas – restorāna ''Port Hotel'', kur dāmām būs iespēja relaksēties atpūtas kompleksā ''Lagūna'', kā arī ražotāja ''Bosh'' instrumentus un profesionālos augstspiediena mazgātājus.

Šogad jau otro gadu pēc kārtas ''BTA Sieviešu dienas rallija'' kontrolpunktos dāmām bija jāveic ne tikai atjautības, veiklības un precizitātes uzdevumi, bet arī izglītojoši uzdevumi, lai pārliecinātos par savām zināšanām un prasmēm drošā autovadīšanā, tai skaitā, atbilstoši norādītajai situācijai bija jāizvieto uz ceļa avārijas trīsstūris, pareizi jānovieto stāvēšanai transportlīdzeklis, kā arī jāizpilda dažādi testa uzdevumi. Kopumā rallija ietvaros dāmām bija jāatrod 13 kontrolpunkti un dienas laikā jānobrauc aptuveni 300 kilometru garš maršruts.

Vērtējot dāmu startu, rallija tiesneši atzinuši, ka, neraugoties uz to, ka dažas dāmas bijušas nedaudz aizmāršīgas, jo vairākos kontrolpunktos atstātas dažādas dāmu personīgās mantas, piemēram, telefoni, pierakstu klades u.c. lietas, bet dažas dāmu ekipāžas bija nedaudz apmaldījušās un novirzījušās no rallija maršruta, kopumā dāmas šogad ļoti veiksmīgi veikušas visus uzdevumus. Savukārt ''BTA Sieviešu dienas rallija'' dalībnieces atzina, ka rallijs bija aizraujošs un interesants, ar pozitīviem mirkļiem bagāts.

Apkopojot datus par rallija dalībniecēm, ''BTA Insurance Company'' SE noskaidroja, ka rallija dalībnieču vidējais vecums bija 32 gadi. Jaunākajai pilotei bija 18 gadi, savukārt jaunākā stūrmane bija tikai 14 gadus jauna. Turpretim gan vecākajai pilotei, gan vecākajai stūrmanei bija 57 gadi. Rallijā piedalījās dāmas no dažādiem Latvijas novadiem, pārstāvot ne tikai Latvijas galvaspilsētu, bet arī Zemgali, Kurzemi, Vidzemi un Latgali. Aptuveni puse no dalībniecēm bija no Rīgas.

Piedaloties rallijā, dāmas bija ne tikai pašas krāšņi sapucējušās atbilstoši ekipāžas nosaukumam, bet arī izgreznojušas savus transportlīdzekļus. Kā ik katru gadu, ''BTA Sieviešu dienas rallijā'' dāmas dodas ar visdažādāko marku un lieluma automašīnām. Arī šogad rallijā piedalījās dāmas gan ar mazām automašīnām (''Volkswagen'' vabolītes, ''Mini Cooper''), gan ar sportiskām automašīnām, gan smalkām un glaunām automašīnām (''Cadillac'', ''Chrysler'', ''Infinity'', ''Lexus'', ''Porsche''), gan arī apvidus automašīnām (''Jeep'', ''Dodge'', ''Land Rover'', ''Range Rover'') un pat minibusu. ''BTA Insurance Company'' SE apkopotā statistika par rallija dalībnieču automašīnām, liecina, ka šogad TOP 5 populārākās automašīnu markas bijušas ''Volkswagen'', ''BMW'', ''Audi'', ''Volvo'' un ''Toyota''. Taču neatkarīgi no automašīnas markas, katras ekipāžas rezultātu rallijā noteica dāmu veiksme, prasmes un zināšanas, veicot kontrolpunktos sarūpētos uzdevumus.

Gandrīz 1500 dalībnieču pulkā ''BTA Sieviešu dienas rallijā 2015'' startēja arī tādas sabiedrībā atpazīstamas dāmas kā dziedātāja Liene Šomase, skaistumkonkursa ''Mrs. Grandma Universe 2013'' dalībniece un titulu ''Mrs. Grandma GLOBE 2013'' un ''Mrs. Grandma STAR 2013'' ieguvēja Lilita Siliņa, TV raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete, kā arī uzņēmēja Marika Ģederte un skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, kuras šogad rallijā piedalījās jau piekto reizi. Tāpat jau tradicionāli ''BTA Sieviešu dienas rallijā'' piedalījās dažādu uzņēmumu ekipāžas, piemēram, nekustamā īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzņēmuma ''Latio Namsaimnieks'', televīzijas ''RīgaTV24'', vides reklāmas operatora ''JCDecaux'', līzinga kompānijas ''Unicredit Leasing'' un citu uzņēmumu dāmu ekipāžas.

Jānis Lucaus, apdrošināšanas sabiedrības ''BTA Insurance Company'' SE valdes priekšsēdētājs: ''Vispirms vēlos apsveikt visas dāmas Starptautiskajā sieviešu dienā! Ir prieks, ka, atbalstot ''BTA Sieviešu dienas rallija'' norisi, varējām sarūpēt dāmām gan svētku noskaņu, jaukas emocijas un neaizmirstamus mirkļus, gan arī aizrautīgas sacensības ar izklaidējošiem un izglītojošiem uzdevumiem, vienlaikus pievēršot uzmanību drošas braukšanas iemaņām un prasmēm. Atskatoties uz šo spilgto notikumu, jāteic, ka rallija rezultāti apliecina daiļā dzimuma autovadītāju izveicību, kā arī zināšanas un prasmes par drošu autovadīšanu. Visas dienas garumā dāmas mērķtiecīgi sasniedza visus 13 trases kontrolpunktus, kā arī izpildīja paredzētos uzdevumus. Ceru, ka nākotnē rallijs saglabās savu popularitāti un sasniegs arvien jaunas virsotnes, pulcējot lielu skaitu drosmīgu daiļā dzimuma pārstāvju visās vecuma grupās!''

Pirmās rallija ekipāžas finišu Rīgā, Mūkusalas ielā 71, modes un izklaides centrā ''Rīga Plaza'', sasniedza pulksten 14:30. Savukārt noslēguma ballīte koncertu klubā ''Godvil'' sākās pulksten 20:00. Apbalvošanas pasākumu vadīja Santa Dejus un Artūrs Breidaks. Vakara gaitā dāmas priecēja dažādi priekšnesumi, uzrunu dāmām teica arī ilggadējais rallija vadītājs un radio balss Kaspars Upacieris (Ufo), bet par pozitīvu muzikālo gaisotni rūpējās rokgrupa ''Linga''.

Gatis Dzeguze, ''BTA Sieviešu dienas rallija 2015'' direktors: ''Man ir prieks atzīt, ka ''BTA Sieviešu dienas rallijs'' ir kļuvis par neatņemamu Sieviešu dienas notikumu drosmīgām un atraktīvām daiļā dzimuma pārstāvēm. Organizējot šo 8. marta pasākumu jau septīto gadu, jāteic, ka katrs no tiem sagādā nozīmīgus pārbaudījumus un izaicinājumus ne tikai dāmām, bet arī mums kā pasākuma organizatoriem. Pieveicot sarūpētos pārbaudījumus un teju 300 kilometru garu maršrutu, arī šogad dāmas pierādīja sevi kā neatlaidīgas, precīzas un zinošas autovadītājas.''

''BTA Sieviešu dienas rallija 2015'' kopvērtējuma rezultāti pieejami mājaslapā www.womensdayrally.com sadaļā ''Dalībniecēm'' > ''Rezultāti''.

Apsveicam visas dāmas, kuras piedalījās ''BTA Sieviešu dienas rallijā 2015'' un godam pierādīja, ka arī daiļā dzimuma pārstāves ir prasmīgas un labas autovadītājas!

''BTA Sieviešu dienas rallija'' ģenerālsponsors ir apdrošināšanas sabiedrība ''BTA Insurance Company'' SE, pasākumu atbalstīja modes un izklaides centrs ''Rīga Plaza''. Oficiālais pasākuma auto – ''Ford''. Pasākumu organizēja biedrība ''Notikumu Aģentūra''.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Latvija
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43571591sec.