Iepērcies pirmajā Latvijas mājražotāju un amatnieku tirdziņā

Sestdien, 2015. gada 12.septembrī pie modes un izklaides centra "Rīga Plaza" notiks pirmais Latvijas mājražotāju un amatnieku karnevāls!

Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu "Latvijas Mājražotāji" sadarbībā ar modes un izklaides centru "Rīga Plaza" sestdien, 12.septembrī, no plkst. 10:00 līdz plkst.18:00 rīkos Pirmo Latvijas mājražotāju un amatnieku Karnevālu – laukumā pie tirdzniecības centra no ieejas "Ņujorka" līdz ieejai "Londona".

Pasākuma apmeklētājus priecēs tirdziņš ar vairāk kā 50 mājražotājiem, zemniekiem un amatniekiem no tuviem un tāliem novadiem, ko pavadīs jautra mūzika un plaša izklaides programma visai ģimenei.

Šis būs neparasts tirdziņš, te valdīs karnevāla atmosfēra, noformējums un nebeidzama jautrība! Apmeklētāji tiks aicināti doties rotaļās, spēlēt lielformāta galda spēles, piedalīties dažādās atrakcijās un iegūt jaukas balvas no pasākuma dalībniekiem un atbalstītājiem.

Īpaši tiek aicinātas ģimenes ar bērniem, lai visi kopā piedalītos radošajā karnevāla masku darbnīcā lieliem un maziem ko sarūpējusi jautrā kompānija "FreshArt", darinātu lielus zīmuļus, veidotu fotorāmīšus no jūras izskalotiem kociņiem "Cakotavā" un izspēlētu paši savu karnevālu "MiluMammu" tamborēto augļu un dārzeņu rotaļu tirdziņā.

Par to, lai būtu karsti, rūpēsies "Aizvedisim.lv", kas pasākuma teritorijā iekurs īstu pārvietojamo pirti!

Kā jau īstā karnevālā pieklājas, tiks rādīti priekšnesumi, tostarp Lauras Saiteres burbuļšovs un apmeklētājiem tiks dota iespēja arī pašiem veidot lielos ziepju burbuļus.

Pasākumu vadīs, par jautrību, pozitīvu garastāvokli un pārsteigumiem visas dienas garumā gādās iluzionists Robijs Trankalis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.895509sec.