Kungu ielas radošajam kvartālam tagad jauna mājas lapa internetā un sociālajos tīklos

Kungu ielas radošais kvartāls (KRK) ir jaunizveidota kultūras telpa pašā Liepājas centrā, Kungu un Bāriņu ielas krustojumā. Tūristu, pilsētas viesu un liepājnieku ērtībām Kungu ielas kvartālam tagad izstrādāts jauns logo un jauna digitālā mājas lapa www.kungukvartals.lv.

Tas ir noticis – mums ir jauna mājaslapa! Dažu mēnešu laikā mēs ne tikai esam sākuši aktīvu darbošanos pirmajā radošajā kvartālā Liepājā, bet izveidojuši arī mājaslapu un padarījuši komunikāciju ar kultūras kvartāla pasākumu apmeklētājiem dinamiskāku, mūsdienīgāku un vizuāli pievilcīgu,  tajā skaitā arī sociālajos tīklos – Facebook un Twitter.

Sadarbībā ar SIA "WEBART" ir izstrādāts arī interesants Kungu ielas kvartāla logo, kas stilizēti attēlo 17.gs. mājokļu būvniecības stilu ar divslīpju jumtu un Eiropas vecpilsētās bieži sastopamo vēsturisko ēku sienu siju rakstu. Mūs varēs atpazīt arī pēc Kungu ielas kvartāla nosaukuma saīsinājuma KRK.

Turpmāk katrs liepājnieks un pilsētas viesis, iebraucējs un tūrists ne tikai varēs lasīt mājas lapā par Kungu ielas kvartāla vēsturi un pasākumu norisi, bet arī uzzināt vairāk par gaidāmajām aktivitātēm. Tāpat jaunizveidoto Kungu ielas radošo kvartālu biežāk varēs apskatīt bilžu un video galerijās.

Mēs ļoti ceram, ka Jums patiks mūsu virtuālā lapa un Jūs pie mums būsiet biežs viesis muzikālajos, mākslas vai izklaides pasākumos gan ziemā, gan vasarā. Svinēsim svētkus kopā! Tautā iemīļotais un viesmīlīgais Kungu ielas kvartāls atrodas Kungu un Bāriņu ielas krustojumā, tas ietver unikālu 17.g.s. koka arhitektūras ēku kompleksu ar tā saucamo Pētera 1.namiņu, rekonstruēto Jauniešu māju un folkloras centru "Namīns".

Aicinām ikvienu novērtēt unikālo kultūras mantojumu Kungu ielas radošajā kvartālā un līdzdarboties, lai saglabātu to nākamajām paaudzēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.787673sec.