Turkish Airlines no aprīļa divas reizes nedēļā lidos uz Antalju

Tūroperators Go Adventure noslēdz ekskluzīvu sadarbības līgumu ar lidsabiedrību Turkish Airlines, tādējādi jau no aprīļa divas reizes nedēļā klientiem tiks piedāvāti augstas klases komforta lidojumi uz Antāliju Turcijā.

„Go Adventure” ir pirmais tūroperators Latvijā, kas piedāvā „Turkish Airlines” lidsabiedrības pakalpojumus tiešiem lidojumiem uz Antāliju, kas ir viens no populārākajiem vasaras sezonas galamērķiem Latvijas tūristiem.

Lidojumi tiks uzsākti 23.aprīlī, tos izpildīs Boeing 737-800lidaparāti, kuros ir vieta 165 pasažieriem. Lidmašīna atšķiras ar daudz augstāku komfortu, nekā piedāvā citas lidsabiedrības - plašāku salonu biznesa un ekonomiskajā klasē un servisa iespējām. Bez rokas bagāžas, pasažieru bagāžas pieļaujamais svars ir līdz 30 kg. Cenā iekļautas pusdienas ar izvēli starp diviem karstajiem ēdieniem, tostarp veģetārās un bērnu maltītes, kas gatavotas no svaigām, dabīgām izejvielām pēc Turcijas labāko pavāru receptēm. Lidmašīnā iespējams klausīties vairākas radio stacijas, izmantojot austiņas, kas pievienotas pasažieru sēdvietām, un skatīties filmas.

Solvita Stalneka, „Go Adventure” Latvijas biroja vadītāja: „Noslēgtā sadarbība „Go Adventure” ar „Turkish Airlines” ir solis uz priekšu tūrisma attīstībā Latvijā, jo šis ir unikāls piedāvājums mūsu iedzīvotājiem. Tā kā Turcija ir populārākais tūristu no Latvijas galamērķis vasarā, ir patiess gandarījums, ka „Go Adventure” klienti turpmāk turp varēs doties, baudot ērtības lidojuma laikā.”

Turkish Airlines uzsāka savu darbību 1933.gadā. Šodien Turkish Airlines lido uz 131 starptautisku galamērķi. Star Alliance biedrs Turkish Airlines tuvāko piecu gadu laikā plāno palielināt savu gaisa kuģu floti līdz 196 lidmašīnām.

„Go Adventure” ir viens no straujāk augošajiem tūrisma operatoriem Baltijā, kas piedāvā vairāk nekā 50 tūrisma galamērķus uz Āfriku, Tuvajiem Austrumiem, Āziju, Eiropu un citiem pasaules reģioniem. Latvijā tas darbību uzsāka pērn pavasarī. Pērn Baltijā „Go Adventure” apkalpoto klientu skaits sasniedza vairāk nekā 10000 personu. Igaunijā kompānija ir viens lielākajiem tūrisma operatoriem, kas ieņem pirmo vietu pēc pārvadāto tūristu skaita čarterreisos. Vairāk informācijas http://www.goadventure.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 13.05.2024 Autokross Brenguļos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12. maijā no plkst. 8.00 Brenguļu autotrasē tiks atklāta 2024. gada Latvijas autokrosa čempionāta sezona. | Skatīt vairāk
no 10 EUR
🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 14.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Margarita Balanas Lielajā dzintarā Liepājas reģiona TIB
11. maijā Liepājas Simfoniskais orķestris 143. koncertsezonu noslēgs kopā ar čellisti Margaritu Balanas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15817404sec.