Jaunu lidojumu maršrutu atvēršana un atjaunošana atkarīga no vairākiem faktoriem

Jau ziņojām, ka starptautiskajā lidostā Rīga līdz ar ziemas lidojumu saraksta spēkā stāšanos tiks atklāts arī jauns galamērķis uz Mančestru, kā arī atsākti lidojumi uz Brēmeni. Travelnews.lv vēlējās noskaidrot vairāk par jaunatvērtajiem reisiem, tāpēc sarunājās ar aviācijas pakalpojumu direktori Lieni Freivaldi.

Jau no 7. novembra aviokompānija Ryanair uzsāks lidojumus uz Mančestru Lielbritānijā, kā arī no 8. novembra atsāks lidojumus uz Brēmeni Vācijā. Liene skaidro, ka agrāk apkalpotu galamērķu atkārtota atvēršana nav atkarīga tikai no lidostas, bet galvenokārt no kopējās aviokompānijas stratēģijas – kurā gada sezonā palielinās pieprasījums pēc galamērķa, kurā brīdī rodas brīvs gaisa kuģis, kam konkrētajā virzienā ir izdevīgi lidot. "Jau minētais reiss uz Brēmeni iepriekš beidzis lidot 2011. gada ziemā, jo nav bijis piepildījums. Izejot no tā, varam secināt, ka šogad Ryanair redz potenciālu pasažieru plūsmu."

Tikmēr Mančestra, Lielbritānijā, pagaidām tiks atvērta eksperimenta kārtā, jo pasažieru plūsmas novērotas gana lielā apjomā. Turklāt, uzsākot šo maršrutu ar zemo cenu kompāniju, vēlāk ir lielākas izredzes to nostabilizēt arī citās aviokompānijās. "Ņemot vērā, cik latviešu šobrīd dzīvo Lielbritānijā, maršruts tiks izmantots gan atpūtas, gan biznesa, gan radu apciemojuma vajadzībām," paredz Liene.

Tikmēr iepriekš ieplānotais jaunais maršruts uz Zalcburgu ir atcelts. Turp pārsvarā tika paredzēti slēpotāju reisi, bet tūroperatori nesaskata pietiekamu piepildījumu šim maršrutam, tāpēc tiek saglabāts tikai iepriekšējo gadu slēpotāju galamērķis Insbrukā, Austrijā.

Pie reizes apjautājāmies Lienei, kā sokas ar jaunajām bagāžas pārbaudes iekārtām, un kad gaidāmas nomaiņas procesa beigas. Liene iepriecina: "Pirmā bagāžas rentgena iekārta ir nomainīta, tātad pirmā kārta ir aiz muguras. Vēl vidēji trīs nedēļas jāpaciešas, kad pilnībā būs nomainīta arī otra iekārta. Tad viss ne vien atgriezīsies vecajās sliedēs, bet notiks arī raitāk."

Vairāk informācijas par jauno sarakstu un lidostu Rīga www.riga-airport.com 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 16.05.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56586194sec.