Nosaukti dīvainākie lidmašīnu izlidošanas kavējumu iemesli

Nosaukti dīvainākie iemesli, kāpēc lidmašīnas izlidošanas laiks kavējas un iemesli, kāpēc lidmašīnām nākas veikt ārkārtas piezemēšanos.

Air India par stundu nācās aizkavēt reisu, jo kapteinis Smiriti Trehan atteicās lidot. Viņa iemesls nelidot bija šāds – sākotnējais maršruts Mumbaija – Džaipura - Deli tika mainīts, proti, tika izlemts izņemt Džaipuru no apstāšanas vietas saraksta. Kapteinis bija vīlies, jo Džaipurā viņš bija sarunājis kādu slavenu sīpolu tirgotāju, kurš viņam piegādātu sīpolus uz Džaipuras lidostu.

American Airlines lidojums no Dalasas 2012. gadā aizkavējās, jo stjuarte neizskaidrojamu iemeslu dēļ nepatiesi informēja pasažierus, ka lidmašīnai ir tehniskas problēmas un tā ļoti iespējams avarēs. Cita stjuarte mēģināja nomierināt pasažierus par radušos situāciju. Lidmašīna no lidlauka atgriezās pie vārtiem un lūdzu stjuartei izkāpt no lidmašīnas.

Delta lidmašīnai 2011. gadā, kas bija ceļā no Minnesotas uz Losandželosu, nācās veikt avārijas nosēšanos dēļ salūzušas tualetes. Interesanti, ka lidmašīnā atradās arī Guns n’Roses ģitārists Slash.

2011. gada aprīlī kāds kucēns aizkavēja reisu Ņujorkas lidostā, jo kucēns izmuka brīdī, kad tas tika ievietots lidmašīnā. Lidostas apkalpe 20 minūtes meklēja pazudušo kucēnu, kamēr tas tika atrasts.

EasyJet lidojums uz Dženovu aizkavējās par vairāk nekā stundu, jo lidmašīnās kopējais svars bija ārpus normas. Kāds pasažieris bija pat gatavs samaksāt 400 mārciņas četriem pasažieriem, lai tie izkāpj, ļaujot lidmašīnai lidot.

Bruņurupuči aizkavēja JFK lidostas darbību 2011. gadā, jo izlēma pārvietoties pāri skrejceļam, aizņemot to uz vienu stundu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 22.05.2024 Karostas festivāls Liepājas reģiona TIB
No 1. līdz 9. jūnijam norisināsies Karostas festivāls. Festivāls šogad notiks jau 6. reizi. Šī gada tēma – Otra iespēja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā TAKA
Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.317307sec.