Deviņgadīgs bērns bez biļetes lidmašīnā šķērso ASV

Deviņus gadus vecam bērnam no Mineapolisas izdevies bez aizķeršanās iziet drošības pārbaudes lidostā un bez aviobiļetes nokļūt uz lidmašīnas klāja, kas bija ceļā uz Lasvegasu.

Kā informējis Mineapolisas Sv. Pāvila starptautiskās lidostas pārstāvis, zēns drošības kontrolpunktu šķērsojis ceturtdienas, 3. septembra rītā, un nokļuvis uz Delta Airlines lidmašīnas klāja.

Tomēr apkalpes locekļiem drīz vien radās aizdomas, tādēļ viņi sazinājās ar Lasvegasas policiju. Pēc nosēšanās Lasvegasas lidostā zēns tika nodots bērnu aizsardzības dienestam.

Kā atzīst amatpersonas, lidostas novērošanas kameras fiksējušas zēna darbības arī vienu dienu iepriekš. Tad viņš no bagāžas konveijera paķēris sev nepiederošu somu un pasūtījis maltīti lidostas restorānā. Pēc ieturēšanās viņš svešo somu atstājis ēstuvē, bet pats devies uz tualeti, tā arī nesamaksājot par maltīti. Somas īpašnieks vēlāk ticis identificēts un tā viņam atgriezta. 

Tikmēr lidostas pārstāvis piebildis, ka notikušais ir "ļoti neparasts incidents", savukārt varas iestādes norāda, ka deviņgadīgais bērns, iespējams, aizbēdzis no mājām tā dēvētajā Dvīņu pilsētu (Mineapolisas un Seintpolas) aglomerācijā.

Aviotūrisma eksperts un vietnes ThePlaneRules.com pārstāvis Terijs Triplers paudis izbrīnu, kā zēnam izdevies apmānīt gan Transporta Drošības administrācijas darbiniekus, gan citu personālu lidostā, gan lidmašīnas apkalpes locekļus. "Lai gan gaisā varam justies arvien drošāk, šis [incidents] liecina, ka sistēmā vēl joprojām pastāv nepilnības," viņš piebildis.

Domājams, ka zēns savas darbības iepriekš bijis detalizēti izplānojis un, nonākot lidostā, turējies kopā ar kādu svešu ģimeni. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43337107sec.