Lidmašīnas pasažierim izdodas nofilmēt avārijas mirkli

Ferdinands Puentess ir viens no izdzīvojušajiem nelielas lidmašīnas avārijā. Turklāt viņam šo šausmu pilno mirkli izdevies arī nofilmēt.

"Neskaitot dažādus trauksmes signālus pilotu kabīnē, tobrīd valdīja pārsteidzošs klusums. Visi skaidri zināja, kas notiek," pasažieris Ferdinands Puentess pastāstījis vietējam ziņu dienestam KHON.

39 gadus vecais Puentess bija viens no deviņiem pasažieriem uz klāja aviosabiedrības Makani Kai Air lidmašīnā Cessna 208, kuras dzinējs pārstāja darboties Molokoi salas piekrastē Havajās. Incidents notika 2013. gada decembrī.

Puentess, atsaucot atmiņā dramatiskos notikumus virs Klusā okeāna, piebilst, ka aviokatastrofa nesa arī vienu upuri – bojā gāja kāda sieviete.

"Sākumā pa iluminatoru vēroju, ka strauji zaudējam augstumu. Pēc tam lidmašīna ar skaļu būkšķi iegāzās ūdenī," stāsta Puentess. "Mēs visi varējām iet bojā," viņš piebilst.

Lidmašīnas avārijā izdzīvojušais stāsta, ka viņam kājās bijuši smagi zābaki, darba džinsi un krekls ar garām piedurknēm. Viņš norāda, ka šī smaguma dēļ bijis ļoti grūti peldēt.

Puentesam izdevās nofilmēt brīdi, kad lidmašīna iegāzās ūdenī un tās salonu sāka pildīt ūdens. Zemāk skatāmajā videomateriālā redzams, kā viņš un pārējie pasažieri izkļūst no grimstošā vraka. Turklāt brīdi pirms glābēju ierašanās, Puentess uzņēmis arī pašportretu, kurā viņš redzams blakus avarējušajam lidaparātam ar glābšanas vesti mugurā.

ASV Nacionālā transporta drošības pārvalde šobrīd izmeklē apstākļus, kādēļ pārstāja darboties lidmašīnas vienīgais dzinējs. Šim nolūkam no ūdens ticis izcelts lidmašīnas vraks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā TAKA
Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.785815sec.