Dažādi padomi ceļojot kopā ar bērniem

Ceļot ar bērniem mēdz būt ļoti sarežģīti. No nokavētiem lidojumiem, līdz negulētām naktīm, jaunajām māmiņām un tētiem var noderēt šie padomi:

Ieplānojot jebko konkrētu un nemainiet savus plānus

Ceļojot ar bērniem ir savas pozitīvās un savas negatīvās lietas. Ceļot ar zīdaiņiem var būt pat vieglāk nekā ar vecākiem bērniem. Tādiem bērniem ir jāieplāno viss no A līdz Z – bērnudārzi vai skolas, tikšanās un citi apmeklējumi. Ja jūs pārāk daudz uztrauksieties par pareizo laiku, kad ceļot, tad jūs, iespējams, nekur arī neaizceļosiet. Vienkārši izvēlaties datumu un uz priekšu!

Izvēlieties savu ceļošanas stilu

Dažas valstis, kā piemēram Āzijas un klusā okeāna teritorijas, ir vairāk uzņemošas ģimenēm ar maziem bērniem. Šādās valstīs jums būs lielāka pretīmnākšana, ja izvēlēsieties ceļot šajās teritorijās. Turpretī, ceļojot uz Āfriiku, tas būtu jādara ar vecākiem bērniem.

Neaizmirstiet par veselību

Ceļojot vairākas dienas no vietas, veselība ir pat galvenā prioritāte gan jums, gan jūsu bērniem. Notiekti izlasiet par aktuālākajām ziņām, kas saistītas ar šo valsti un vakcinējieties, ja ir tāda vajadzība. Neēdiet neko tādu, kas jums ir nepazīstams un vienmēr saglabājiet aktīvu dzīvesveidu.

Neņemiet līdz visu savu iedzīvi

Vienalga kādi būtu jūsu plāni, ņemiet līdz tikai pašu nepieciešamo. Visu vajadzīgo varēsiet, visticamāk, iegādāties atrodoties konkrētajā valstī. Tas atvieglos jūsu ceļojumu un jums nebūs jāraizējās, kā nogādāt visus koferus no viena punkta līdz otram.

Budžets, budžets, budžets

Izvairieties no nepatīkamiem gadijumiem, piemēram, neizterējiet visu naudu jau otrajā ceļojumu dienā no desmit. Izdomājiet cik katru dienu variet atļauties tērēt un palieciet pie tā. Ziemeļamerikā jūs iztērēsiet naudu ātrāk nekā, piemēram, Indijā.

Rezervējiet laiku sev

Lai visi dzīvotu saticīgi, rezervējiet laiku sev. Sarunājiet ar auklīti vai kādu radinieku, lai bērni tiktu pieskatīti, kaut uz pāris stundām, un izbaudiet laiku kopā ar savu otru pusīti vai vienatnē. Laba doma ir arī atšķirt bērnus uz īsu brīdi, ja ceļojums ir ieildzis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21677303sec.