Ceļš uz Indiju – atklājiet tās potenciālu

Indija strauji attīstās un tai ir paveicies, ka šajā valstī ir dažādi gan dabas, gan cilvēka veidotie brīnumi.

Izvēlieties sev nepieciešamo tūrisma veidu, jo daudzi segmenti vēl nav sasnieguši savu pilno potenciālu tādos tūrisma veidos, kā piemēram atpūtas, medicīnas un sakrālajā.

Indija ir ieceļojusi kiber-laikmetā un viens pozitīvs pārsteigums, kas jūs sagaida ir jaunā E-vīzu sistēma, kas atvieglo ieceļošanu ārzemju tūristiem. Tas ir solis nākotnē, taču Indijai vēl ir tāls ceļš ejams līdz modernizācijai, it īpaši dēļ lielā piesārņojuma.

Medicīnas, jeb ārstnieciskais tūrisms, kļūst patiesi populārs Indijā dēļ zemajām izmaksām, kas ir saistītas ar veselības aprūpi, pirmklasīgajiem ārstiem un modernajām slimnīcām. Patlaban ārstnieciskais tūrisms ir piedzīvojis 10% pieaugumu visā Indijā un palīdz popularizēt valsti, kā lielisku galamērķi cilvēkiem, kuri meklē medicīnisko palīdzību.


Vēl viens uz attīstību tendēts segments ir sakrālais tūrisms. Indiju jau izsenis popularizē kā fantastisku sakrālā tūrisma galamērķi. Šī ir dzimšanas vieta Hinduisa, Budismam, Sikhismam un jainismam. Ārpus galvenajām, cilvēku piepildītajām pilsētām, Indijā cilvēks var tiešām atrast sevi.

Atceries

Kamēr ir lieliski aizceļot uz tādu valsti, kā Indija, ir jāatceras, ka sabiedriskais transports Indijā ir ļoti noslogots un nemoderns. Katru gadu dzelzceļa tīkli, kas ir vieni no vislielākajiem pasaulē, pārvadā ap 23 miljoniem ceļotāju – gan vienas, gan vairāku dienu ceļotāju.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 22.05.2024 Karostas festivāls Liepājas reģiona TIB
No 1. līdz 9. jūnijam norisināsies Karostas festivāls. Festivāls šogad notiks jau 6. reizi. Šī gada tēma – Otra iespēja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 24.05.2024 SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita | Skatīt vairāk
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 Krēta. Karstais piedāvājums  Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 269 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11427617sec.