Piecas estētiskā tūrisma valstis uz kurām aizceļot Latīņamerikā

Latīņamerika ir zeme ar vairākiem dabas un pasaules brīnumiem, kā arī valsts ar karstasinīgiem un aizraujošiem vietējajiem iedzīvotājiem. Estētiskais tūrisms ir saistīts ar skaistumkopšanu, plastisko ķirurģiju un labjūtes procedūrām. Ja maciņš ļauj, piedāvājam piecas valstis Latīņamerikā uz kurām jums vajadzētu aizceļot 2016/2017 gadā.

1.    Kolumbija

Nesen Kolumbijā pieauga plastisko ķirurģiju skaits, tas viss dēļ internacionāliem tūristiem, kuri šeit brauc veikt operācijas. Bet arī bez skaistumprocedūrām un operācijām, Kolumbija ir valsts ar pasakainu dabu un arhitektūru.

2.    Meksika

Kankūn un Puerto Vallarta ir kļuvušas par skaistumkopšanas procedūru mekām, savukārt Tijuana un Mexico city ir populāras vispārējā estētiskā tūrisma galamērķiem.

3.    Argentīna

Tango zeme, Argentīna, pieņem aptuveni 14 000 ārzemju tūristus, kuri brauc šeit tikai viena iemesla dēļ – Kļūt skaistāki. Tas viss pēc Chamber of Argentina Tourism datiem. Kas ir interesanti, tad labjūtes meklētāju šeit ir tikai niecīga daļa, jo lielākā daļa estētikas tūristu šeit brauc pēc krūšu implantiem.

4.    Dominikāņu republika

Karību sala, kuru sauc par Dominikāņu republiku, saņem vairāk nekā 20 000 tūristu, kuri šeit brauc skaistākas ādas, labāka izskata vai mākslīgu skaistumkopšanas procedūru dēļ. Visbiežāk gan tūristi šajā valstī iegriežas tieši dēļ zobu implantu, kuri ir ļoti lētās cenās.

5.    Brazīlija

Ikviens ir dzirdējis par Brazīļu meitenēm un viņu lielisko izskatu. Šī sambas un karnevālu zeme i pirmajā vietā, ja runājam par kosmētiskajām procedūrām. Vispopulārākā procedūra šeit, tāpat kā Argentīnā, ir tieši krūšu implanti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Neaizmirstams randiņš tumsā Neredzamā Pasaule
Izbaudiet neaizmirstamu randiņu tumsā! 90 minūšu ekskursija piecās telpās ar neredzīga gida vadību un romantiska divvientulība kafejnīcā ar uzkodām | Skatīt vairāk
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Trakai TIC
,


Tado Blindos smuklė
,


Akmeninė rezidencija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18166304sec.