Tūristi ir izvēlējušies labākās vietas Helsinkos

Helsinku tūrisma ofiss ir apkopojis trešās ikgadējās online balsošanas rezultātus, kuras mērķis bija noteikt pašas interesantākās vietas, pasākumus Somijas galvaspilsētā.

Kopumā savu viedokli izteica vairāk kā 10600 cilvēku. Tāpat kā iepriekšējos gados uzvarētāji tika noteikti piecās nominācijās.

Nominācijā „Ziemas izklaides” vadošo pozīciju ieņem orandžērija Winter Garden, kurā jau vairāk kā 100 gadus tiek audzēti reti un eksotiski augi. Jāatzīmē, ka 2007.gadā šajā nominācijā uzvarēja slidotava, kas atrodas Helsinku dzelzceļa stacijas laukumā, bet 2006.gadā šis gods tika Helsinku zooloģiskajam dārzam.

Kā 2008.gada labākā vieta ģimenes atpūtai ir izvēlēta tropikāna, kas atrodas Helsinku centrā un kurā ir savākta pati lielākā gigantisko čūsku kolekcija. 2007.gadā par uzvarētāju šājā nominācijā kļuva Linnanmäki izklaides parks, bet 2006.gadā - Sea-Life akvārijs.

Nominācijā "Pilsētas izklaide” par līderi kļuva Hakaniemi tirgus laukums, kurš darbojas jau kopš 1897.gada. Turpretī pagājušajā gadā šo godu ieguva kruīzu kompānija Sun Lines, bet 2006.gadā uzvarēja Helsinku pilsētas transporta tūristu braukšanas biļešu sistēma.

Par labāko "Ziemeļu brīnumu" tika atzīts komplekss Yrjönkatu Swimming Hall, kurš atrodas vieno no pilsētas vēsturiskajām ēkām un skaitās viens no skaistākajiem baseiniem pasaulē, kurš strādā jau kopš 1928.gada un piedāvā atpūtu vairākās pirtīs un baseinos. Pirms gada par uzvarētāja šajā kategorijā kļuva dizaina veikalu rajons un mākslas galerija un kafejnīca Engel, kas atrodas iepretim Helsinku Katedrālei.

Par labāko konferenču vietu Helsinkos ir atzīts Wanha Satama centrs, kurā ir astoņas atsevišķas zāles semināru, izstāžu un banketu rīkošanai. 2007.gadā šajā kategorijā uzvarēja viesnīca Scandic Grand Marina, bet 2006.gadā – Suomenlinna viduslaiku cietoksnis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 Krēta. Karstais piedāvājums  Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 269 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43414283sec.