Viesnīcas, kuras piedāvā gadžetus lietošanai arī ārpus tām

Neskatoties uz to, ka vairums viesnīcnieku cenšas sekot 21. gadsimta tendencēm, viesu ērtību nodrošināšanai labprāt piedāvājot iPad, iPhone, digitālo grāmatu lasītājus un citas modernas iekārtas, daži spēruši soli vēl tālāk, atļaujot viesiem "gadžetus" lietot arī ārpus viesnīcu telpām.

Lūk, dažas no pasaules viesnīcām, kuru piedāvātās mobilās ierīces iespējams ņemt līdzi arī pastaigā pa pilsētu.

Mandarin Oriental, Barselona (Spānija)

Šajā, slavenās spāņu dizaineres Patrīcijas Urkiolas projektētajā luksusa viesnīcā atpūtnieki, dodoties pastaigā pa pilsētu, var droši patapināt iPad planšetdatoru. Nakšņošana Mandarin Oriental izmaksā sākot no 442 ASV dolāriem.

Revere Hotel Boston Common, Bostona (ASV)

Apmetoties šajā hotelī, smagās ceļvežu grāmatas var atstāt mājās. Viesnīcas personāls labprāt "aizdos" jums kādu Amazon Kindle digitālo grāmatu lasītāju, kuru iespējams lietot arī, piemēram, sēžot kādā pilsētas parkā uz soliņa. Numuriņu cenas sākot no 279 ASV dolāriem; Kindle izmantošanai nepieciešams drošības depozīts 100 ASV dolāru apjomā.

Capella Pedregal, Kabo san Lukasa (Meksika)

Jau reģistrējoties Cappela Pedregal viesnīcā, personāla darbinieks jums piedāvās iPad planšetdatoru. Gadījumā, ja rodas kādas neskaidrības saistībā ar tā lietošanu, īpaši apmācīts tehniskais personāls sniegs atbildes uz jūsu jautājumiem. Un, protams, iPad var lietot arī ārpus viesnīcas telpām.

OneFineStay, Londona (Lielbritānija)

OneFineStay sevi nelabprāt dēvē par viesnīcu, bet gan par starpnieku, kas palīdz Londonas viesiem rast piemērotu apmešanās vietu. Reģistrējoties atpūtnieki var saņemt iPhone viedtālruni, kuru var brīvi lietot savām vajadzībām. Iekļautas bezmaksas vietējās sarunas, interneta lietošana, kā arī zīmola OneFineStay aplikācija, kas kalpo kā lielisks ceļvedis.

Hotel Bel Air, Losandželosa (ASV)

Hotel Bel Air piedāvā iPad planšetdatorus, kuri kalpos arī kā tālvadības pultis jūsu numuriņā – īpaši ērti iespējams kontrolēt apgaismojumu, temperatūru, kā arī sazināties ar viesnīcas personālu, lai, piemēram, pasūtītu vakariņas. Turklāt viesnīcnieki katram mazajam atpūtniekam piešķirs savu iPad, kurā pieejamas bērniem piemērotas spēles, multfilmas un zīmēšanas aplikācijas.

OPUS Vancouver, Vankūvera (Kanāda)

Viesošanās laikā šajā Vankūveras viesnīcā, iPad un iPhone jūs sagaidīs katrā numuriņā. Turklāt tos bez ierobežojumiem iespējams lietot visā pilsētas teritorijā. Jāatceras gan, ka izreģistrējoties saņemsiet rēķinu par veiktajām telefonsarunām. Numuriņu cenas no 289 ASV dolāriem par nakti.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā TAKA
Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un | Skatīt vairāk
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29644084sec.