5 lieliskas naktsnītnes un atpūtas vietas savvaļas dzīvnieku tuvumā

Norvēģijas nacionālajā parkā pirms pavisam īsa laika apmeklētājiem ir radīta lieliska iespēja gulēt vilku tuvumā. Šī ziņa radījusi vētrainu reakciju starp interneta lietotājiem. Pasaulē ir vēl piecas vietas, kur cilvēkiem ir iespēja atrasties un nakšņot savvaļas dzīvnieku tuvumā.

Jamalas dzīvās dabas ala (Kanbera, Austrālija)

Jamalas dzīvās dabas ala Kanberā ir daļa no lielā zoodārza, kas tika dibināts 1998. gadā. Zoodārzā mīt dzīvnieki un tiem ierīkotas mājvietas, kas ir ērtas un nodrošina dzīvošanu, kas pietuvināta to savvaļas apstākļiem. Unikālā ala piedāvā apmeklētājiem iespēju tikties ar dažiem pasaulē bīstamākajiem un apdraudētākajiem dzīvniekiem. Šāda veida tikšanās Austrālijā ikvienam sniedz jaunu pieredzi.

Hesteimaras sēta (Hestheimar Ranch) (Hella, Islande)

Zirgu mīļotājiem ir iespēja doties uz Islandi, Hesteimaras sētu, lai dotos izjādēs ar zirgiem un uzzinātu jaunu informāciju par reģionā mītošajiem savvaļas zirgiem. Hesteimaras sētā ir daudz jāšanas takas, kas sniedz iespēju pieredzējušiem jātniekiem, kā arī iesācējiem iepazīt jaunos draugus – zirgus. Apmeklētāji var apmesties labiekārtotā viesu mājā un piedalīties rančo dzīvē tik daudz, cik to vēlas. Rančo atrodas tādi dzīvnieki kā zirgi, jēri, kazas un teļi, kā arī saimnieka suns un kaķis, kuri ir draudzīgi pret apmeklētājiem.

Maras upes Safari (Bali, Indonēzija)

Maras upes Safari ala ir īsts sapņu patvērums dzīvnieku mīļotājiem. Papildus pirmās klases naktsmītnēm, viesiem ir iespēja apmeklēt un redzēt eksotiskus, apdraudētus dzīvniekus, kuriem ir ļauts klīst apkārt ārpus to krātiņiem. Bali Safari piedāvā iespēju apmeklētājiem vizināties ziloņa mugurā, kas ved cauri vietējās dabas apkārtnei. Te ir sastopami gan degunradži, gan zebras. Brauciena laikā gidi izklāstīs informāciju par skaistajiem dzīvniekiem, viņu uzvedību, īpašībām, prasmēm un intelektu.

Ziloņu dabas parks (Čhīanmai, Taizeme)

Taizemes ziloņu dabas parkā ir iespēja nakšņot ganāmpulkā. Dabas parks tika izveidots 1990. gadā un organizācijas mērķis bija nodrošināt patvērumu izglābtajiem ziloņiem. Daudziem ziloņiem ir bijusi grūta pagātne. Tas kalpo par iemeslu tam, ka izjādes ar tiem ir aizliegtas. Taču draudzīgo ziloņu ganāmpulku ir iespējams barot un no vietējiem ekspertiem uzzināt informāciju par majestātisko Taizemes ziloņu pagātni.

Žirafu muiža (Nairobi, Kenija)

Žirafu muiža ir daļa no Safari luksusa kolekcijas visā Austrumāfrikā. Viesnīca atrodas uz privātās zemes, 12 hektāru platībā. 140 hektāru lielā meža platība, kas atrodas Nairobi piedāvā vairāk nekā ekskluzīvas naktsmītnes. Tā ir arī mājvieta Rotšildas šķirnes žirafēm, kas bieži iebāž galvu viesnīcu logos, tādējādi sasveicinoties ar viesiem, kas apmetušies viesnīcā. Tajā tiek piedāvāti dažādi maršruti pa visu reģionu, atkarībā no tā, kāda veida dzīvniekus un dabu vēlas redzēt viesi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 22.05.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 20.05.2024 🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16958904sec.