Šonedēļ Kalnciema kvartālā norisināsies Aukstās Modes izpārdošana

Sestdien, 14. februārī Kalnciema kvartāls aicina uz AUKSTĀS MODES IZPĀRDOŠANU – dienu, kad satiksies Latvijas modes dizaineri un mākslinieki, izpārdodot ziemas kolekcijas apģērbus, aksesuārus un apavus.

Aukstās modes izpārdošanas dienā 2015. gada 14. februārī no plkst. 10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartāls atvadīsies no pēdējām ziemas paliekām un gatavosies pavasarim kopā ar tādiem LV zīmoliem kā Woolings, YAYOI, Skinny Latvian, Zvēru dārzs, ZĪLE, Watch me, Hebe, Žoržs, Tatis, Petra.lv, Hebe, utt.., kas tirdziņa apmeklētājiem piedāvās savu produkciju par īpašām izpārdošanas cenām ar atlaidēm pat 50+ % apmērā.

Aukstās modes izpārdošana norisināsies gan omulīgajās iekštelpās visa Kalnciema kvartāla teritorijā: Vīnu veikala zālē, izstāžu galerijas pop-up veikalā un zilajā verandā; gan ārā, tirgus teritorijā.

Par aktīvu un radošu darbošanos bērniem būs parūpējusies izdevniecība ''Liels un mazs''. Darbnīcā BIKIBUKS DZEN METENI no plkst. 11.00 Kalnciema kvartāla galerijā norisināsies grāmatiņu ''Kā BIKIBUKS meteni satika'' ilustrēšana, Lielīšanās darbnīca un iešana rotaļās.

14. februāra Aukstās modes izpārdošana būs vienīgais sezonas modes tirgus. Nākamais sekos tikai 2015. gada 6. jūnijā: lielā MODES UN DIZAINA DIENA vasaras sezonai.

Nākamais tirgus Kalnciema kvartālā – 21. februārī, METEŅU KARNEVĀLS: Meteņu tradīcijas Venēcijas karnevāla noskaņās!

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35. Ieeja – bez maksas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāp vilcienā un dodies uz Vidzemes ziemeļaustrumiem – uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.05.2024 - 26.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
SARĪKO PIKNIKU ABAVAS ābeļdārzā Tukuma TIC
Droši brauc ciemos uz ABAVAS vīna darītavu ar visu savam personīgajam piknikam nepieciešamo un atrodi sev vistīkamāko ābeli, zem kuras baudīt pavasara | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.55208707sec.