Deviņas lietas, kas ceļā jāņem līdzi gardēžiem

Ir skaidrs, ka garšas kārpiņu likšana lietā ir viens no lieliskākajiem veidiem, kā iepazīt līdz šim svešu kultūru. Ja uzskatāt sevi par īstenu gardēdi, pirms gaidāmā ceļojuma noteikti nepieciešams labi sagatavoties.

Lūk, svarīgākās mantas, kas ceļā būtu jāņem līdzi ikvienam delikatešu (un ne tikai) cienītājam.

1. Maisiņš pirkumiem

Apmeklējot kādu vietējo tirdziņu vai gardumu bodīti, noteikti ņemiet līdzi vismaz vienu maisiņu vai pirkumu somu. Reizēm maisiņi nopērkami par visai lielu naudu, bet reizēm tirgotājs tos nepiedāvā vispār.

2. Malta kafija un kafijas filtrs

Īsteniem kafijas cienītājiem palikšana bez kafijas vai nekvalitatīva dzēriena baudīšana var pamatīgi sabojāt dienu. Tādēļ parūpējieties, lai ceļā līdzi jums būtu iecienītākā kafija, bet, lai spēcinošo dzērienu pagatavotu maksimāli vienkārši, lietojiet atkārtoti izmantojamu kafijas filtru, kas ieliekams tieši krūzītē.

3. Tēja maisiņos

Nekad nevar zināt, kādas likstas jūs var piemeklēt ceļā. Lai ārkārtas situācijā dienas beigās nebūtu jāiztiek bez ierastās krūzes gardas tējas, ceļasomā iemetiet vismaz dažus tējas maisiņus.

4. Atkārtoti lietojamie trauki ar vāku

Ja jums priekšā garš pārgājiens, šie trauki lieti noderēs, lai visu pārtiku ērti uzglabātu vienuviet. Trauciņi ar vāku ir ideāli piemēroti augļu glabāšanai – šādā veidā tie nelēkās pa jūsu mugursomu.

5. Pudeļu attaisāmais/korķu viļķis

Ja dodaties uz valsti, kas pazīstama ar savu vīna kultūru, korķu viļķis ir absolūti nepieciešams. Tas pats attiecas uz pudeļu attaisāmo zemēs, kur iecienīts dzēriens ir alus. Ja jums līdzi būs šie piederumi, varēsiet bez bēdām veikt veikalā iegādātu dzērienu degustāciju.

Taču jāatceras, ka, ceļojot lidmašīnā, šos priekšmetus noteikti jāievieto reģistrējamajā bagāžā, bet, ja ceļojat vien ar rokas bagāžu, iegādājieties tos pēc nokļūšanas galamērķī.

6. Nazis

Šo universālo darbarīku komentēt ir lieki. Tas var noderēt ne vien dažādu maltīšu baudīšanā, bet arī kļūt par izdzīvošanas instrumentu ārkārtas situācijā.

7. Karote/dakša

Karote ar dakšas funkciju ļaus aizstāt plastikāta vienreizlietojamo galda piederumu kaudzi. Ar šī rīka palīdzību varēsiet baudīt ko un kad vien vēlaties. Ieteicams iegādāties no izturīga materiāla izgatavotu "karotdakšu" jeb "dakškaroti", kura pēc pabūšanas līdz malām piebāztā mugursomā nezaudēs savu formu un funkciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 20.05.2024 🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā TAKA
Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45452905sec.