11 interneta vietnes, kas var būt noderīgas ceļotājiem

Ja tev patīk ceļošana un viss ar to saistītais, tad raksts dos tev dažādus ieteikumus par interesantām interneta vietnēm, kur meklēt informāciju par labākajām viesnīcām, atpūtas iespējām, ceļojuma idejām un citām ar ceļošanu saistītām lietām.

1.    Tripexpert - www.tripexpert.com

Interneta vietnes ideja ir līdzīga Tripadvisor. Bet atšķirībā no Tripadvisor, Tripexpert piedāvā iepazīties ar dažādām atsauksmēm, ko rakstījuši nozares profesionāļi, dodot lielāku uzticību.

2.    Oyster - www.oyster.com

Vai kādreiz esi viesojies hotelī, kur mājaslapas bildēs piesolītā paradīze neatbilst patiesībai? Oyster parāda reālo situāciju hoteļos, piemēram  vai hotelis atrodas pie skaistas pludmales un vai numuriņā norādītais skats aiz loga atbilst patiesībai.

3.    Yelp - www.yelp.com

Yelp datu bāzē ir vairāk nekā 77 miljons atsauksmes par dažāda veida servisu. Yelp palīdzēs Tev atrast labāko vietu kur papusdienot, izklaidēties vai vienkārši apgriezt matus.  

4.    Rom2rio - www.rome2rio.com

Rom2rio palīdzēs Tev atrast vislabākos transporta veidus kā nokļūt no punkta A līdz B, kā arī ieteiks kur izīrēt mašīnu un naktsmītnes, kas ir ceļojuma maršrutā.

5.    Skiplagged - www.skiplagged.com

Interneta vietne piemērota visiem tiem, kas meklē lētus lidmašīnu braucienus. Skiplagged piedāvās atrast lētākos lidmašīnu reisus uz dažādiem galamērķiem.

6.    Sleeping in airports - www.sleepinginairports.net

Vai kādreiz tev ir sanākusi situācija, ka nav citas izejas kā gulēt lidostā? Interneta vietne tev sniegs pamācības kā rīkoties tādā situācijā, kā arī varēsi atrast ieteikumus par konkrētās lidostas atpūtas zonām, bagāžu uzglabāšanu, dušas iespējām, wi-fi un tamlīdzīgu informāciju.

7.    Responsible travel - www.responsibletravel.com

Interneta vietne ir interesanta ar to, ka tā palīdzēs atrast neparastas vietas, ko piedāvā mazas ceļojuma kompānijas. Tu vari izvēlēties kāda veida ceļojumā vēlies doties, un tev piemeklēs atpūtas iespējas un naktsmītnes. Īpaši draudzīgs eko tūrisma piekritējiem.

8.    Peek - www.peek.com

Interneta vietne piedāvā tev saplānot savu ceļojumu, izvēloties ekskursijas un dažāda veida aktivitātes, ko uzreiz varēsi iegādāties. Kā arī - varēsi redzēt populārākās aktivitātes konkrētā pilsētā.

9.    The Man in Seat Sixty-One - www.seat61.com

Interneta vietne piedāvā apceļot pasauli kamēr tu vēl dodies tikai uz savu mērķi. Nav noslēpums, ka vilcienu ceļojumi var būt elpu aizraujoši, tāpēc mājaslapa palīdzēs tev saplānot labākos maršrutus un dos ieteikumus.

10.    Black Tomato - www.blacktomato.com

Mājaslapa palīdzēs tev izplānot neaizmirstamus ceļojumus kā medusmēnesis, gastronomiskās brīvdienas vai arī neaizmirstamus piedzīvojumus.

11.    Airhelp - www.getairhelp.com

Vai kādreiz esi pazaudējis bagāžu, tavs lidojums ir ticis atcelts un aviokompānija pret tevi ir izturējusies slikti? Mājaslapā varēsi iepazīties ar savām tiesībām un pienākumiem, kā arī palīdzēs saprast kāda veida kompensāciju no aviokompānijām vari pieprasīt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Muzeju nakts Vecsalienas muižas pilī. TAKA
18. maijā no plkst. 18.00 līdz 24.00 sadarbībā ar biedrību “Lauku studija” Vecsalienas muižas pilī notiks pasākums “Izgaismo pili” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Margarita Balanas Lielajā dzintarā Liepājas reģiona TIB
11. maijā Liepājas Simfoniskais orķestris 143. koncertsezonu noslēgs kopā ar čellisti Margaritu Balanas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39777398sec.