Triatel xRace piedzīvojumu sacensībām Tukumā pieteikušās vairāk nekā 100 komandas

13.06.2010 otrajā „Triatel xRace” piedzīvojumu sacensību posmā, kas norisināsies Tukumā, dosies vairāk nekā 100 komandu. Šobrīd sacensību Sporta klasei pieteikušās 35 komandas, savukārt Tautas – 71. Pirms mēneša notikušajā Ogres posmā kopskaitā piedalījās 81 komanda.

Piedzīvojumu sacensības ir vairāku sporta veidu apvienojums, kur rezultāts ir atkarīgs ne tikai no kāju, roku veiklības vai peldētprasmes. Liela nozīme ir arī spējai ātri pieņemt pareizus lēmumus, būt atjautīgam un orientēties apkārtējā vidē. Katras piedzīvojumu sacensības ir atšķirīgas, tādēļ pilnīgu priekšstatu par tām var gūt vien piedaloties.

Sacensībās piedalās komandas trīs dalībnieku sastāvā, kas veido vīriešu, sieviešu vai jauktās komandas. Komanda, atkarībā no tās mērķa un fiziskās sagatavotības, var piedalīties Tautas vai Sporta klasē. Par sacensībām uzzināt vairāk, kā arī tām pieteikties līdz 7.jūnijam iespējams mājas lapā http://www.xrace.lv/.

„Triatel xRace” organizators Juris Dzenītis, salīdzinot Tukuma posmu ar sacensībām Ogrē, atzīst, ka izmaiņu būs daudz. „Uzsvaru sacensībās liksim uz orientēšanos. Tās noteikti būs vairāk, un arī sarežģītības pakāpe kļūs augstāka, taču vienlaikus centīsimies Tautas klasi pasargāt no apmaldīšanās. Tukuma posms noteikti priecēs tos, kurus nesaista līdzenumi. Skaisti meži, ar izteiktu reljefu, bebru pārpludināti purvi un grāvīši — bez slapjām kājām un nesamērcējot arī ķermeņa augšdaļu, finišēt šajā posmā būs grūti. Nebūs viegli arī velobraukšanā. Ja Ogrē bez grūtībām pievarami bija visi pauguri, tad Tukumā dažos augšā varēs tikt, vien stumjot velosipēdu. Savdabīgs akcents Tukuma posmā būs pamesti Padomju laika objekti. Kādam tie šķitīs nedaudz baisi un šķietami bīstami, taču katrā ziņā sacensības tie padarīs interesantākas. Iespējams dalībniekus pārsteigsim ar kādu Latvijas piedzīvojumu sacensībās vēl neredzētu sacensību uzdevumu ar pamatīgu adrenalīna devu. Šoreiz vienkāršāks būs 13. kontrolpunkts (tie, kas startēja Ogrē — sapratīs), tomēr bez atjautības un smadzeņu kustināšanas arī šoreiz uzvarēt nebūs vienkārši,” par to, kas dalībniekus sagaida Tukuma posmā stāsta Juris Dzenītis.

Sacensību centrs atradīsies Tukuma ledus hallē. Tajā tiks nodrošināta silta duša, kompleksās pusdienas, medicīniskā palīdzība, velo serviss un velo mazgāšana pēc sacensībām. Būs pieejama ērta auto stāvvieta, kā arī ģērbtuves un mantu novietne tiem, kuri ieradušies ar sabiedrisko transportu. Tāpat kā Ogres posma dalībnieki, arī Tukumā komandas saņems vērtīgas pārsteiguma dāvanas no sacensību atbalstītājiem.

Katrs sacensību dalībnieks saņems dāvanu paku, kurā ietilpst „Vitamax” — stipri vitamīni enerģijai un imunitātei, „Laima” saldumi, „Red Bull” enerģijas dzēriens, kā arī kopā ar ēdienreizi „Rīgas piena kombināta” Lāsēns. Distancē dalībniekus uz kājām turēs sporta dzēriens „Isostar” un „Fazer” maize. Visiem dalībniekiem tiek dota 30% atlaide veikalos „Gandrs”.

Balvas nodrošina tūrisma preču veikals „Gandrs”, sporta preču inventāra ražotājs „Salomon”, matu kopšanas līdzekļu ražotājs „Garnier” . Uzņēmums „Park MV” sacensību uzvarētājiem un dalībniekiem ir sarūpējis dzirkstošo vīnu „Torley”. Kā balva sacensību uzvarētājiem būs arī uzņēmuma „VIP Sport” sagādātās darbspēju testēšanas dāvanu kartes. Atpūtas centrs „Ķeizarmežs” nodrošina dāvanu kartes sacensību uzvarētājiem. „Triatel xRace” piedzīvojumu sacensību seriāla galveno balvu Ls 1 000 vērtībā no „Gandrs” iegūs komanda ar visaugstāko kopvērtējumu. Kopvērtējumā tiek ieskaitīti četru labāko posmu rezultāti. Nākamais posms norisināsies 18. jūlijā – Madonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Jaunmoku pils
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10850716sec.