Sporta kompleksa 333 trasē notiks Stipro skrējiens 2

Fotogalerija - 100 bildes - www.travelnews.lv/index.php?view=gallery&g_uid=3121

Fotogalerija - 60 bildes - www.travelnews.lv/index.php?view=gallery&g_uid=3122

18.09.2010 sporta kompleksa 333 trasē norisināsies Stipro Skrējiens 2. Organizatori ir izbūvējuši jaunus un grūtākus šķēršļus, sarežģījuši jau esošos, tāpēc vieta jaunajai devīzei – vēl skarbāk!

Vēl visu nedēļu, kā arī sacensību dienā varēs pieteikties trijās kategorijās – sieviešu, vīriešu un komandu skrējienā. Šobrīd jau pieteikušies ap 600 skrējēju, kas izmantoja nedaudz lētāku pieteikšanos. Organizatori joprojām dod iespēju pirmā skrējiena dalībniekiem startēt bez maksas, ja vien viņi piesaista 3 jaunus draugus vai paziņas kā skrējiena dalībniekus.

Pirmajā skrējienā piedalījās ap 1000 dalībnieku, tomēr līdz ārzemju līdzīgu skrējienu skaitam vēl tālu. Ticam, ka Latvijā varam būt tikpat dulli un enerģiski kā Anglijā vai Vācijā un, ka 18. septembrī uz starta stāsies vēl kuplāks dalībnieku sastāvs.

Šanhaja, Berlīnes mūris, Rudens muklājs, Žana Kloda stilā, Golgāta, Putu tunelis un Šķīstītava – tie ir tikai daži no 29 šķēršļu nosaukumiiem. Lai skrējēju iztēle darbotos pilnvērtīgi, te būs dažu šķēršļu apraksts:

''Žana Kloda stilā'' - kāpšana kraujā pa nostieptu sauskravu pārkraušanas tīklu. Dažās filmās Žans Klods to veica diezgan meistarīgi (vai tiešām bija kaskadieris?).

''Barbosa kross'' - skrējiens dūmu pilnā bērzu birzītē. Galvenais nesaskrieties ar koku…

''Vai dies’ – smeļas mutē'' - apmēram pusotru metru dziļas un 15 metrus garas tranšejas ar ūdeni, pārsegtas ar baļķiem, ik pēc metra logs uz sauli.

''Sapiera sprints'' - jāsteidzas, bet nedrīkst galvu pacelt virs ierakumiem. 3 metrus platā, 10 metrus garā un vien 50 centimetru augstā tunelī maksimāli ātri jālien uz vēdera. Jo ilgāk šeit pavadām, jo vairāk rudens dubļi mūs saldē.

''Putu tunelis'' - trīs metrus garš tunelis piepildīts ar putām tā vien gaida, lai dalībnieks tajā apmaldītos...

Daži no tiem varbūt būs nepārvarami vājākajiem vai bailīgākajiem, pats finišs būs izaicinājums. Ja interesē, kādi ir jaunie šķēršļi, kāds ir to izvietojums trasē, apskati informāciju http://parstipru.lv/category/ss2/.

Organizatori izaicina arī Latvijas novadus! Būs komandu kopvērtējums gan uzņēmumiem, gan novadiem, būs balvas daudzās kategorijās.

Stipro skrējienu 2 organizē biedrība ''Par stipru Latviju!'', kas organizējusi arī Ginesa rekorda 24h stafetes skrējienu Daugavas stadionā, Latvijas spēkavīru čempionātu, ''Vella kalpi Vella Cinevilā'' u.c. sportiskus un izklaides pasākumus.

Vairāk informācijas - mājas lapā www.parstipru.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Sestdien Sama modināšanas svētki Aizkraukles novada TIC
Apmeklētājus īpaši piesaistīs viduslaiku un Kokneses biedrību organizētās aktivitātes, gadatirgus, koncerti un darbnīcas kurās darboties būs | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Nikos Travel
,


Daugavkrasti
,


Kaļķu vārti
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49175596sec.