"Baltijas Kabrioletu Vasara ‘09" sāk dalībnieku reģistrēšanu

Ārvalstu un pašmāju kabrioletu īpašnieku ērtībām „Kabrioklubs” atklājis jaunu, „Baltijas Kabrioletu Vasaras” festivālam veltītu mājas lapu internetā www.cabrio-summer.lv, kurā iespējams reģistrēties dalībai, uzzināt vairāk par festivālu, apskatīt iepriekšējo festivālu foto un video, lejupielādēt slideshow, ekrāna tapetes, izlasīt iepriekšējo gadu dalībnieku atmiņas u.c..

„Mūsu festivāla burvība un trumpis ir karnevāls. Dalībnieki pēc garās ziemas ir noilgojušies pēc saules, vasaras, plānām un krāsainām drēbēm, peldēšanās un dabas. Tas šo šovu ik gadu padara par jautru izklaidi zem klajas debess un dažkārt pat par īstu rumulēšanos, kad draugi sāk laistīties ar ūdeni, ķert tauriņus un spēlēt dažādas spēles. Mūsu festivāls ir laba izklaides vieta visai ģimenei. Auto īpašnieki labprāt ļauj fotografēt savus auto, pastāsta par tiem un visu laiku smaida kā negudri!” – pozitīvās emocijas atceras „Kabriokluba” prezidents GarJānis. „Mēs ielūdzam visus kabrioletu īpašniekus reģistrēties festivālam, kurš tapis sadarbībā ar interneta portāliem „Easy Get”, „ORB”, „Motors 24”, žurnāliem „FHM”, „Forsāža”, radiostacijām „Kurzemes radio”, „Latviešu Radio”, kā arī Tukuma pilsētas domei.”

Biedrība „Kabrioklubs”, kuru vada Latvijā pazīstamais fotogrāfs GarJānis, ik gadu organizē kabrioletu sezonas atklāšanas svētkus „Kabrioletu Vasara”. Tas ir pasaulē vienīgais kabrioletu tematikai veltītais karnevāla stila festivāls, kurš orientēts ne vien uz dalībniekiem – auto īpašniekiem, bet arī publiku.

Pagājušajā gadā „Kabrioletu Vasara” pulcēja 129 kabrioletus, kuru vidū bija 17 ekipāžas ar citu valstu numuriem. Šovu apmeklēja 17 000 cilvēku. Dalībnieku vidū bija redzamas pat tik īpašas, pēdējos 50 gados ražotas automašīnas, kādas piedalās dažādās starptautiskajās izstādēs (piemēram, Morgan Aero) un redzamas pasaules auto muzejos (piemēram, Citroen 7 vai Mercedes-Benz 190SL).

2009. gadā festivāls kļuvis par starptautisku un pārsaukts par „Baltijas Kabrioletu Vasaru” jo Lietuvas un Igaunijas kabrioletu īpašnieki savu kabrioletu sezonu oficiāli atklās Latvijā. Tāpat uz šī gada festivālu ielūgti viesi no Maskavas, Pēterburgas, Ukrainas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Holandes, Itālijas, Francijas un Polijas.

„Baltijas Kabrioletu Vasara” apmeklētājus Tukuma centrā pie „Ledus halles” pulcēs 16. maijā pulksten 19:30, kur notiks ekipāžu prezentācijas, kabrioletu izstāde un citi šovi.

Pēc šova „Muzeju nakts” ietvaros paredzēts apmeklēt muzejus, kā arī slidot Tukuma Ledus hallē tikai par vienu latu.

Vairāk informācijas www.cabrio-summer.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 15.05.2024 Māmiņdiena Liepājā Liepājas reģiona TIB
12. maijā no 12:00 līdz 15:00 Liepāja aicina svinēt Mātes dienu Romas dārzā. | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69457793sec.