Startē aizraujošās autofotoorientēšanās sacensības

Neskatoties uz sniegotajiem laikapstākļiem, 22.01.2011 Tukuma ledus hallē tika dots starts autofotoorientēšanās sacensību trešās sezonas pirmajam posmam «Ziemas prieki I/2011». Pēc rūpīgas maršruta un stratēģijas plānošanas 58 komandas no visas Latvijas devās savā šī gada pirmajā piedzīvojumā.

Sacensību dalībnieku uzdevums bija pēc kartes un fotogrāfijām atrast un nofotografēties pie interesantākajiem apskates objektiem Tukuma un Talsu apkārtnē. Vairāki objekti nebija viegli atrodami lielo sniega kupenu dēļ. Taču šis apstāklis padarīja sacensības interesantākas. Arī Talsu deviņi pakalni daudzām komandām izrādījās «cietais rieksts». Šo sacensību īpašais dzīvnieks bija šinšillas zemnieku saimniecībā «Upeskalni» – dalībniekiem starp 500 dzīvnieciņiem bija jāatrod viena konkrētā šinšilla un ar to jānofotografējas.

Organizatori bija parūpējušies arī par to, lai «Ziemas prieki» patiešām būtu īsti ziemas prieki – dalībnieku papilduzdevumā ietilpa bļitkotāju meklēšana, šļūkšana no Ragavu kalna Milzkalnā, sniegavīru velšana «Piejūras Namā», svecīšu iedegšana eglītē, kā arī karstas zupas baudīšana jūras krastā Abragciemā.

Līdz finišam Jaunpils pilī tika 56 komandas. Divas komandas šoreiz pievīla tehnika. Taču arī nefinišējušie ir apņēmības pilni startēt nākamajos braucienos.

Īpašu pārsteigumu pirmo trīs vietu sadalījumā nav.

Savu kārtējo uzvaru ir guvusi komanda «Trusis» –Jānis Keterliņš, Pēteris Ločmelis, Maija Pūpola, Inese Austruma, nobraucot 375 km un kopvērtējumā iegūstot 17340 punktus.

Otrajā vietā ierindojās ilggadējie «Saab kluba» komandas braucēji – Inesis Vimba, Ainars Mediņš, Rūta Mediņa, Agate Mediņa, ar nobrauktajem 364 km un iegūtajiem 16740 punktiem.

Trešā vieta tika komandai «4iksi-XXXX» – Armandam Daigam, Guntai Nusbaumai, Evai Vijupei, Ģirtam Dambekalnam. Viņi nobrauca 294 km un ieguva 16150 punktus.

Apsveicam uzvarētājus!

Visas autofotoorientēšanās sacensību dalībnieku atsauksmes un rezultāti publicēti sacensību mājaslapā http://www.autofotoorientesanas.lv/

Nākamais posms notiks 26.03.2011 Saldus pusē un Leišmalē. Reģistrācija jau sākusies.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 19.05.2024 Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Sestdien Sama modināšanas svētki Aizkraukles novada TIC
Apmeklētājus īpaši piesaistīs viduslaiku un Kokneses biedrību organizētās aktivitātes, gadatirgus, koncerti un darbnīcas kurās darboties būs | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Tukuma TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74253583sec.