BMW atklāj jaunu veidu, kā salona telpu var izmantot saistībā ar sportu un izklaidēm

Aktīvās koncepcijas BMW tūrisma izbraucienu automobilis BMW Concept Active Tourer Outdoor tiks demonstrēts Fridrihshāfenes izstādē, atklājot jaunu veidu, kā "premium” kompaktklases automobiļu segmentā salona telpu var prasmīgi izmantot saistībā ar sporta un izklaides aktivitātēm. Konceptautomobilis piedāvā risinājumus, kuros ir izmantota jauna pieeja, savienojot sporta estētiku un stilu ar ilgtspējīgu piedziņas tehnoloģiju un saglabājot automobiļa kompaktos izmērus un funkcionalitāti. Apkārtējai videi draudzīga, pieslēdzama hibrīda piedziņas sistēma, kas apvieno iekšdedzes dzinēju ar elektrodzinēju, lai ļoti īpašā veidā nodrošinātu enerģijas piegādi, nodrošina maksimālu efektivitāti.

Kompakti izmēri, sportisks dizains ar piesātinātiem salona telpas līmeņiem. Maināmi bagāžas nodalījumi, kas paredzēti sporta un izklaides piederumu novietošanai.

Šķērseniski uzstādīts 1,5 litru benzīna dzinējs ar priekšējo riteņu piedziņu. Jaunajā pieslēdzamajā hibrīda (PHEV) piedziņas koncepcijā elektrodzinēja priekšrocības ir ļoti efektīvi apvienotas ar parasto iekšdedzes dzinēju atribūtiem.

Ekskluzīvs ārējais krāsojums "Gold Race Orange" krāsā akcentē aktīvās koncepcijas BMW tūrisma izbraucienu automobiļu sportisko izskatu.

Viegli kopjami, izturīgi salona materiāli, piemēram, āda "MoonWhite" un "MoonRock Grey" krāsā, labi saskan ar ārējo aprīkojumu.

Nesošā sistēma diviem velosipēdiem (integrēta salonā) un citas prasmīgi darinātas detaļas padara aktīvās koncepcijas BMW tūrisma izbraucienu automobili par lielisku sabiedroto aktīvā sporta veidu entuziastiem.

BMW Group

BMW Group ar savu BMW, MINI un Rolls-Royce zīmolu ir vadošā “premium” klases automobiļu un motociklu ražotāja pasaulē. BMW Group kā globāla mēroga uzņēmums pārvalda 28 ražošanas un montāžas uzņēmumus 13 valstīs, un tai ir globāls tirdzniecības tīkls vairāk nekā 140 pasaules valstīs.

BMW Group 2012. gadā visā pasaulē pārdeva aptuveni 1,85 miljonus automobiļu un vairāk nekā 117 000 motociklu. No 76,85 miljardu euro ieņēmumiem BMW Group peļņa pirms nodokļu nomaksas 2012. finanšu gadā bija 7,82 miljardi euro. BMW Group uzņēmumos 2012. gada beigās bija nodarbināti 105 876 strādājošie (31. decembra dati).

BMW Group panākumi vienmēr ir bijuši balstīti uz ilgtermiņa domāšanu un atbildīgu rīcību. Tāpēc uzņēmums ir izveidojis ekoloģisku un sociālu ilgtspējīgumu, izmantojot vērtību ķēdes, uzņemoties visaptverošu atbildību par produktiem, kā arī savas stratēģijas ietvaros viennozīmīgi apņemoties taupīt resursus. Pateicoties šiem centieniem, BMW Group, vērtējot Dow Jones ilgtspējas indeksus, pēdējos astoņus gadus ir bijusi līdere savā nozarē.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.bmwgroup.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
Sonora Vaice un Andrejs Osokins Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.maijā plkst.16.00 Kultūrtelpā Akustika norisināsies apburošās soprānes Sonoras Vaices un meistarīgā pianista Andreja Osokina koncerts. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 25.05.2024 25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19253397sec.