MICHELIN laiž klajā jaunas ziemas riepas Alpin 5

Ņemot vērā izteiktās klimata izmaiņas Eiropā, kad sniegotu ziemas ceļu vietā mūs izaicina kailsals, dubļi, lietus, dziļas peļķes un bieža laikapstākļu maiņa, autoriepu ražotājs MICHELIN radījis savas jaunākās ziemas riepas Alpin 5. Tās nodrošina labāku vadāmību mainīgajos ziemas apstākļos un ražotas, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas protektora reljefa un gumijas maisījuma sastāva izstrādē.

Drēzdenes tehniskās universitātes Ceļu satiksmes negadījumu iemeslu izpētes katedrā (VÜFO) veiktie pētījumi liecina – laikā no oktobra līdz aprīlim fiksētie ceļu satiksmes negadījumi 57% gadījumu notikuši uz sausa ceļa seguma, kamēr tikai 4% - braucot pa sniega klātu vai apledojušu ceļu.

MICHELIN Alpin 5 jaunā tehnoloģija

Jauns gumijas maisījums

Gumijas maisījums tiek izstrādāts, izmantojot jaunu gumijas komponentu savienošanas tehnoloģiju. Tas nodrošina labāko sniegumu, braucot pa jebkādiem ceļiem. Michelin ir pirmais ražotājs, kas ziemas riepu izstrādāšanā izmantoja funkcionālos elastomērus, kas nodrošina labāku saķeri ar slapjiem un apsnigušiem ceļiem, un iespējami mazāko rites pretestību. Jaunais maisījums tika veidots, izmantojot tehnoloģijas Helio Compound ceturto paaudzi, un ietver saulespuķu eļļu, kas ļauj saglabāt gumijas īpašības un tās elastību zemā temperatūrā.

Pēdas efekts automašīnas precīzākai vadāmībai

Izstrādājot jaunās riepas, Michelin izmantoja Stabili Grip tehnoloģiju, kas nodrošina pašbloķējošas rievas un reljefa sākotnējās formas atgūšanu. Braucot riepas tiek deformētas un tāpēc samazinās kontakta virsmas laukums ar ceļu un saķere. Tādejādi inženieri izveidoja speciālu protektora reljefu ar pašbloķējošām rievām, lai tiktu nodrošināta labāka saskare ar ceļa virsmu un precīzāka transportlīdzekļa vadīšana.

Protektora uzbūve, kas palielina riepu pretestību akvaplanēšanai

Jauno virziena riepu Michelin Alpin 5 protektoram ir dziļas rievas un speciāli izstrādāti protektora bloki, kas palīdz sasniegt izcilu saķeri, riepai saskaroties ar sniegotu virsmu. Protektora rievām atgūstot sākotnējo formu, sāna rievas efektīvi noņem ūdens slāni un samazina akvaplanēšanas risku.

"Nagu" efekts, lai riepu saķeres spēks ar sniegu būtu lielāks

Riepu protektoru rievas darbojas kā tūkstotis mazu nadziņu, kas nodrošina labāku saķeri un saķeres spēku. Lai šo efektu pastiprinātu, protektorā ir liels attiecīgo formu rievu skaits. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes riepām, jauno Michelin Alpin 5 protektorā ir par 12% vairāk malu, par 16% vairāk rievu un par 17% lielāka gumijas attiecība starp rievām un kanāliem.

Michelin Alpin 5 nodrošina lieliskus rezultātus vadot transportlīdzekli gan uz apsniguša, gan slapja, gan sausa vai apledojoša ceļa. Tā ir Michelin Total Performance stratēģija, kas palīdz vienlaikus uzlabot riepu rezultātus, kas tradicionāli ir pretrunā viens otram (piemēram, saķere un maza rites pretestība). Michelin Total Performance tiecas uzlabot visus riepu parametrus un nepasliktināt atsevišķus rezultātus.

Michelin – pasaules līderis riepu ražošanā.

Michelin grupa ražo, izplata un popularizē produktus un pakalpojumus, kas paredzēti transportlīdzekļiem: vieglo automobiļu, kravas automobiļu, lidmašīnu, lauksaimniecības un būvniecības tehniku, motociklu un kosmosa kuģu riepas, kā arī ceļvežus, kartes, atlantus un interneta pakalpojumus. Uzņēmums atrodas Klermonā-Feranā, Francijā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 100 tūkstoši cilvēku 170 valstīs. Michelin ir 69 uzņēmumi 18 valstīs. Michelin grupai ir riepu rūpnīca, Olštinā, Polijā, un tirdzniecības administrācija Varšavā. www.michelin.pl




   


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | ABAVAS vīna darītavā Tukuma TIC
Gaidīsim jūs ciemos Tukuma novada, Slampes pagastā, ABAVAS vīna darītavā, 18. maijā no pulksten 19.00 līdz 23.00 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts TUKUMĀ Tukuma TIC
Tiekamies Tukumā 18. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 23.00. Tukuma muzejs ar moto "Kad tumsa iedvesmo" aicina baudīt izstādes un ekspozīcijas, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64516997sec.