Pirmizrādi Baltijā piedzīvojis jaunais, pasaulē pārdotākais roadsters Mazda MX-5

2015. gada 13. novembrī sporta kompleksā 333 pirmizrādi Baltijā piedzīvojis jaunais, pasaulē pārdotākais roadsters Mazda MX-5, kas pēc savas debijas Latvijā tālāk ceļos uz Igauniju. Godalgotajā KODO – Kustības dvēsele dizaina valodā veidotais auto Latvijā būs pieejams, sākot no nākamā gada februāra, taču pasūtīt to iespējams jau tagad.

Visiem pasākuma dalībniekiem bija iespēja pašiem pārliecināties par jaunā automobiļa braukšanas dinamiku un izbaudīt tā nepārspējamo manevrētspēju, veicot izmēģinājuma braucienus sporta kompleksa trasē. Klātienē apskatīt un izmēģināt jauno automobili bija ieradušies gan interesenti, gan auto mediju pārstāvji.

„Liels prieks, ka tieši Latvija ir pirmā no Baltijas valstīm, kur ieradies jaunais Mazda MX-5, kas ir ekskluzīvākais zīmola Mazda radītais auto modelis. Latvijā roadsters būs pieejams jau no nākamā gadā februāra, tāpēc šis pasākums bija lieliska iespēja automašīnu izmēģināt vēl pirms tam. Tieši šī roadstera veiksme pēdējo 25 gadu laikā ir ļāvusi tam kļūt par pasaulē pārdotāko divvietīgo sporta automobili, tāpēc ceram, ka arī Latvijā jaunais, ceturtās paaudzes Mazda MX-5 kļūs par pieprasītu un iecienītu auto modeli,” teic Jana Garanča, Inchcape Motors Latvia mārketinga vadītāja.

Jaunās Mazda MX-5 salona dizainā ir skaidri redzams kvalitatīvs izstrādes darbs — no sportiskajiem sēdekļiem līdz pat intuitīvajai vadībai. Leģendārais roadsters braucienu padara par baudpilnu piedzīvojumu, radot sajūtu, ka automobilis ir daļa no tā vadītāja. Šī ir pirmā Mazda MX-5 ar SKYACTIV tehnoloģiju — daudz vieglāka un elegantāka nekā iepriekšējās paaudzes modelis, ar daudz izturīgāku virsbūvi un līdz šim zemāko gravitācijas centru, kas nozīmē, ka braukšanas kvalitāte ir tik augsta kā vēl nekad.

Jaunajai Mazda MX-5 ir īpaši pielāgots ikkatrs tās elements, sākot no SKYACTIV-G 2,0 l dzinējiem un SKYACTIV-G 1,5 l dzinējiem un beidzot ar sešpakāpju manuālo transmisiju un automātiskajām transmisijām. Tas nozīmē, ka, nospiežot akseleratora pedāli, Mazda MX-5 reaģēs precīzi un ātri. Turklāt, pievadot piedziņas jaudu aizmugurējiem riteņiem un ļaujot stūrēt priekšējiem riteņiem, MX-5 pierāda, ka ir īsts sporta automobilis gan veiktspējas, gan vadāmības ziņā.

Mazda MX-5 ir aprīkots ar tādām autovadītājam noderīgām palīgsistēmām kā Aklās zonas uzraudzības sistēmu (BSM), Aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēmu (RCTA), kā arī Tālo gaismu palīgsistēmu (HBC). Savukārt automobilī iestrādātās kameras uztver nejaušu automobiļa novirzīšanos no braukšanas joslas, brīdinot autovadītāju ar skaņas signālu un vizuālu brīdinājumu.

Pasūtīt jauno automobili un saņemt īpašus piedāvājumus iespējams Mazda autosalonā Rīgā, Skanstes ielā 4a vai, rakstot uz e-pasta adresi: mazda@inchcape.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
Latvija 27 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.20976615sec.