Ziemassvētkos notiks Dziesmusvētki

05.12.2010 Arēnā Rīga notiks koncerts Dziesmusvētki Ziemassvētkos ar vairāk nekā 2000 bērnu un jauniešu piedalīšanos. Tā būs iespēja ziemas vidū atsaukt atmiņā X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku vasaras noskaņu un sajūtas. Koncerta biļetes var iegādāties „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās un internetā http://www.bilesuseviss.lv/.

Koncertā viesi būs grupa PeR, Latvijas Nacionālās operas solists Jānis Apeinis, Jānis Strazdiņš no vokālās grupas "Cosmos", Valta Pūces etnogrāfiskais ansamblis un Raimonda Macata mūziķu grupa.

Inga Cipe, pasākuma režisore sola, ka pasākums būs krāšņs: "Koncertsuzburs šīs vasaras Dziesmu un deju svētku sajūtas. Skanēs labi zināmas melodijas, būs mīlētākās dziesmas, jautrākās tautas dejas, interesantākās mūsdienu dejas un aizraujošais pūtēju defilē šovs. Dziedātāji, dejotāji, pūtēji, tautas mūzikas ansambļi, folkloras kopas pirmo reizi skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku vēsturē būs kopā vienotā koncertprogrammā, lai pieskandinātu Arēnu Rīgu. Labas lietas sasilda sirdi gan vasarā, gan ziemā!"

Vai dejotāji slido? Vai Dziesmusvētki var būt ziemā? Vai Arēnā Rīga var pikoties? Vai skatītāji arī dziedās? Atbildes uz šiem jautājumiem varēs rast koncertā "Dziesmusvētki Ziemassvētkos". Te skanēs iemīļoto komponistu – Raimonda Paula, Valta Pūces, Artura Maskata, Jāņa Lūsēna, Ērika Ešenvalda – dziesmas, būs skatāmas Jāņa Purviņa, Baibas Šteinas, Olgas Freibergas, Ilutas Mistres deju horeogrāfijas. Koru, tautas deju kolektīvu un pūtēju orķestru sniegumu papildinās folkloras kopas un mūsdienu deju grupas. Tas ir brīnumus – pirmie Dziesmusvētki ziemā!

Kā jau minēts, koncerta biļetes pieejamas „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās un internetā http://www.bilesuseviss.lv/. Tās maksā Ls 3, Ls 5 un Ls 7. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja ir bez maksas, bet viņiem netiek nodrošināta atsevišķa sēdvieta.

Plašāka informācija par koncertu interneta vietnē: http://www.dziedundejo.lv/.

Koncertu atbalsta AS "Swedbank" un AS "Aldaris" bezalkoholiskais dzēriens VivaFresh. Informē: nacionālā ziņu aģentūra "LETA", laikraksts "Diena", izdevniecība "Dienas Žurnāli", oficiālais ziņu portāls "Delfi", draudzīgais portāls "Draugiem.lv", nacionālais e‑dienests "Inbox.lv", Clear Channel Latvia, Kurzemes Radio un radio "Star FM". Koncertu organizē LR Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centrs http://www.visc.gov.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 23.06.2024 Jāņu nakts mistēriju jampadracis Engurē Tukuma TIC
Jāņu Jampadracis – Engurē! 23.06. Engurē svētku tirdziņš, teātra izrāde Auniņparkā, koncerts un balle! | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Novatours
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62195897sec.