Valmierā notiks džeza mūzikas koncerts

08.01.2011 plkst. 22 Valmieras Kultūras centra koncertzālē notiks džeza mūzikas koncerts. Tajā piedalīsies Baldones un Vecumnieku Mūzikas un mākslas skolas jauniešu orķestris „Draugi” (vadītāji Solvita Loka, Aigars Dziļums), kamerkora „Kaķi” vokālā grupa, Valmieras Mūzikas skola, A.Kalniņa Cēsu Mūzikas skolas populārās un džeza mūzikas nodaļa, Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļa, kā arī Madonas pūtēju orķestris (diriģents Andrejs Cepītis).

Koncerta norisi atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība, Valmieras Kultūras centrs un Valmieras Mūzikas skola. Ieejas maksa Ls 2,00.

Koncerts notiks 20.Starptautiskā Ziemas mūzikas festivāla ietvaros, kas no 7.-9.janvārim norisināsies Valmierā. Trīs dienu garumā izskanēs vairāki koncerti Valmieras 5.vidusskolā, Valmieras Kultūras centrā, kā arī Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā, vienkopus pulcējot profesionālus mūziķus, mūzikas skolu audzēkņus un absolventus ne tikai no Latvijas, bet arī no citām valstīm.

Piektdien, 7.janvārī, plkst. 16 Valmieras 5.vidusskolas zālē notiks koncerts, kurā piedalīsies Andis Sinkevičs (klavieres) un Gaidas Ungures vokālā studija no Valmieras. Plkst. 19 skanēs festivāla atklāšanas koncerts, kurā piedalīsies Žanete Uškāne (vijole), Laima Lediņa (soprāns) un Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā.

Sestdien, 8.janvārī, Valmieras 5.vidusskolas zālē plkst.13 koncertu sniegs Valmieras Mūzikas skola. Plkst.16 uzstāsies Šauļu Mūzikas skola (Lietuva), Limbažu Mūzikas skola, kā arī Andis Sinkevičs (klavieres). Plkst. 18 koncertu sniegs Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas audzēkņi Viktorija Martiņuka, Roberts Ķibermanis un Evija Tarasova. Koncertā piedalīsies arī Rīgas Skolēnu pils meiteņu koris „Rīga”, Rīgas Kamerkoris (diriģente Gunta Malēvica), kā arī Baldones un Vecumnieku Mākslas un Mūzikas skolu apvienotais simfoniskais orķestris „Draugi” (vadītāji Solvita Loka, Aigars Dziļums). Plkst. 20 koncertu sniegs Jautrīte Putniņa, Helēna Laukmane, Jurģis Andersons (klavieres), Arturs Sedriks Sinkevičs (marimba), Biruta Vaivode (vijole), Inga Ozoliņa (alts) un Laima Kunkule (čells).

Svētdien, 9.janvārī, plkst. 13 Valmieras Sv.Sīmaņa Evaņģēliski luteriskajā baznīcā norisināsies Garīgās mūzikas koncerts. Tajā piedalīsies Līga Ivāne (ērģeles), Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris „Skan” (diriģentes Irēna Zelča un Marika Rolmane), Līva Tomiņa (vijole), Biruta Vaivode (vijole), Inga Ozoliņa (alts), Laima Kunkule (čells) un Sv.Sīmaņa baznīcas liturģiskais koris „Avots” (diriģente Anda Zikmane).

9.janvārī plkst.16 Valmieras Kultūras centrā notiks festivāla noslēguma koncerts. Uzstāsies Jautrīte Putniņa (klavieres), Anete Toča (flauta), Ieva Kļaviņa (klavieres), Kārlis Klotiņš (čells), Edgars Raginskis (klavieres), kā arī Valmieras Mūzikas skolas solisti, ansambļi, orķestri. Festivāla laikā Valmieras Kultūras centrā apskatāma arī Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu darbu izstāde.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 17.06.2024 Izdots ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! Bauskas TIC
Izdots kultūras un tūrisma ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 15.06.2024 ANCE KRAUZE, ZIGFRĪDS MUKTUPĀVELS Jaunmoku Tukuma TIC
15. jūnijā plkst. 18.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē solisti Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels izpildīs Jāņa Lūsēna koncertprogrammu ar Austras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 15.06.2024 KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48574781sec.