Dziesmu vakari turpmāk notiks Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna nams

Joki un Jurģi dziesmu mīlot.

Nē, tas nav nekāds 1. aprīļa joks. Dziesmu vakari patiesi svin Jurģus un tagad mājos Latvijas 1. rokkafejnīcas mazajā zālē. Dziesmu vakaru organizatori un atbalstītāji saka lielu paldies Teātra bāram par sadarbību, bet laiks rit un dziesmu vakari kļūst aizvien apmeklētāki. Arī dziesminieku ģimene aug un attīstās, tāpēc nepieciešamība pēc lielākām, ietilpīgākām telpām kļuvusi arvien aktuālāka. Pateicoties brāļu Mediņu un Maijas Kalniņas laipnajam aicinājumam un lielajai pretimnākšanai, sākot ar 4. aprīli dziesmu vakariem nu ir jaunas un vienlaicīgi vēsturiskas mājas Vecrīgā – Reiterna nams.

Un lai prieks par Jurģiem būtu vēl lielāks, pirmo dziesmu vakaru jaunajā vietā veltīsim smaidam. 4.aprīlī pulksten 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcas „Reiterna nams” mazajā zālē (Mārstaļu ielā 2/4) notiks dziesmu vakars „Nopietnas dziesmas nopietniem cilvēkiem”. Namatēva, pasākuma vadītāja, mūzikas un dzejas kritiķa lomā iejutīsies mūziķis, komponists, Latvijas dzejas dižgaru daiļrades pārzinātājs Normunds Rutkis. Viesos pie namatēva nāks dziesminieki Jānis Jansons, Uldis Kākulis un Kaspars Dimiters. Sagaidāma itin spraiga muzicēšana un samuzicētā apspriešana. Diskusijas solās būt karstas un sola ne vienu vien pārsteidzošu atziņu un secinājumu. Arī dalībnieku sastāvs nebūt nav konstante. Kā vēsta nosaukums, ja pie dziesmām ķeras nopietni cilvēki, iespējams ir viss.

Ieeja par ziedojumiem.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – turpmāk notiek katru trešdienu plkst. 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcas Reiterna nams mazajā zālē.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (http://www.austrasbiedriba.lv/).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 06.06.2024 Ieturi maltīti kādā no terasēm Bauskā! Bauskas TIC
Jūsu ērtībai esam apkopojuši šajā vasaras sezonā aktuālās terases Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 ZIIC tematiskās dienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Liepājas Zinātnes un izglītības inovāciju centrs izsludina skolēnu vasaras brīvlaika tematiskās dienas! | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 06.06.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāp vilcienā un dodies uz Vidzemes ziemeļaustrumiem – uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58457708sec.