Autosportisti Days Hotel VEF nozaudē ugunsdrošu apakšveļu

Nesen rakstījām par lidmašīnās visbiežāk aizmirstajām pasažieru lietām. Ja tur absolūts līderis ir grāmatas un mobilie telefoni, tad Latvijas viesnīcu numuriņos atrastajām mantām bieži vien ir jāatvēl pat atsevišķa telpa. Par dažādām situācijām ikdienā un to, kas tad notiek ar šīm lietām, mums pastāstīja Days Hotel Riga VEF mārketinga projektu vadītāja Anete Lāne.

"Visbiežāk, protams, tiek aizmirsti apģērbi visā iespējamajā klāstā un aksesuāri - zeķes, apakšbikses, pat dārglietas. No tiem izveidojusies tik liela garderobe, ka varētu apģērbt vairākus cilvēkus no galvas līdz kājām," smejas Anete Lāne. Savukārt aizmirsto lietu sarakstā līderi ir telefoni, to lādētāji, grāmatas un citi sīkumi.

Tomēr ikdienā starp visu šo ierasto reizēm atgadās situācijas, kuras atceras vienmēr. Tā pie dīvainākajām "suvenīriem" var pieskaitīt zobu protēzes, ugunsdrošu apakšveļu, par kuru Anetei ir īpašs stāsts: "Pie mums bieži paliek auto un moto sportisti no visas pasaules. Tāpēc ne reizi vien viņi numuros atstājuši ugunsdrošo apakšveļu, bez kuras nedrīkst braukt. Nu jau esam ar to iepazīstināti, bet sākumā bija amizanti." Pirmo reizi kāda sportistu komanda ieradusies un sacēlusi traci, meklējot šo "nenovērtējami dārgo apģērba gabalu" un saucot to ražotājus, firmas, funkcijas, tikai ne to kā izskatās. "Neviens no darbiniekiem taču nesaprot, kā tā izskatās, kas no visa sakrātā jāpiedāvā. Tika vilkts ārā jebkas, kas saistās ar vārdu apakšveļa. Un beigās tie bijuši vienkārši noslēgti "body" tipa kombinezoni, uz aci - no pavisam parasta auduma, tikai kā izrādās – ar iestrādātām nedegošām šķiedrām," turpina Anete.

Savukārt kāds amerikānis reiz braucis uz viesnīcu vairākas reizes, lai neatlaidīgi darbiniekiem pieprasītu ādas jaku, kuru it kā atstājis. "Draudēdams ar neskaitāmām sankcijām, viņš aizbrauca. Pēc pāris nedēļām saņēmām zvanu ar atvainošanos, ka jaka gaida skapī Amerikā, kur arī stāvējusi visu ceļojuma laiku."

Jautājot par šo lietu likteni, noskaidrojām, ka tās tiek glabātas 2 gadus, kas ir noteikts viesnīcas nolikumā. Lietas izrādās tiek arī šķirotas. Piemēram, pusizlietotas zobupastas un zeķes lielākoties netiek glabātas divus gadus. Tām ir saīsinātais termiņš – 6 mēneši.

Atstātajām mantām ir speciāla telpa, kurā tās tiek atsevišķi iepakotas ar norādi, kurā numurā un kādā datumā tika aizmirstas. Gluži kā izmeklētāju noliktavās.

Vairāk informācijas par Days Hotel Riga VEF interneta vietnē www.dayshotelriga.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.05.2024 - 06.06.2024 Sajūti savu pilsētu ar Neredzamā Pasaule! Neredzamā Pasaule
Sajūti savu pilsētu no jauna- pastaigājoties pa pazīstamām vietām neredzīga gida pavadībā. Izrādās, ka ir pārsteidzoši daudz detaļu, kuras vēl | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 03.06.2024 Līgo Liepājā Liepājas reģiona TIB
23. jūnijā Liepāja aicina svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 03.06.2024 Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Ventspils TIC
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70718408sec.