Andris Rūmītis no restorāna Burkāns aicina pagatavot ķirbju krēmzupu ar baravikām

Ķirbju krēmzupa ar ceptām baravikām (6 porcijas)

Sastāvdaļas:

1,5 kg ķirbis

1 sīpols

Rozmarīna zariņi

1 ½ ēdamkarotes olīveļļas

2 daiviņas ķiploka (mizotas un sasmalcinātas)

Šķipsniņa svaigi rīvētu muskatriekstu

30 g rīvēts Parmesan siers

Apmēram 800 ml vistas buljons

100 ml saldais krējums

15 g sviests

Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari

Dekorācijai

1 ½ ēdamkarotes olīveļļas

400 g baravikas

Parmezāna skaidas

Pagatavošana:

Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, iemarinē eļļā un rozmarīnā, cep 190 ° C aptuveni 1 - 1,5 stundas, izņem no krāsns un ļauj atdzist. Katliņā apcep sīpolu, ķiploku, šķipsniņu muskatriekstu, turpina sautēt 1 - 2 minūtes. Pievieno ķirbju mīkstumu uz pannas kopā ar rīvētu parmezānu un kopā samaisa. Ielej vistas buljonu, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, tad samazina karstumu un vāra uz lēnas uguns 10 - 12 minūtes. Iemaisa saldo krējumu un karsē vēl minūti. Apcep pannā baravikas. Zupu lej šķīvī, dekorē ar baravikām un parmezāna skaidiņām. Nedaudz uzpilina olīveļļu un pasniedz nekavējoties!

Labu apetīti!

Vairāk informācijas par restorānu Burkāns www.burkans.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Latvija
Izbaudi rudeni Daugavpilī! Daugavpils TIC
Kad rudens ar savām krāsainajām lapām un dzestro gaisu sāk pārņemt Latviju, Daugavpils kļūst par īpaši pievilcīgu galamērķi, kur pavadīt | Skatīt vairāk
Vietējo mājražotāju un amatnieku labumi Bauskas TIC
Veikaliņos atradīsi vietējo mājražotāju un amatnieku labumus, lai iepriecinātu sevi vai savus mīļos! | Skatīt vairāk
Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu! Cēsu TIC
Cēsu novada Restorānu nedēļa no 8. līdz 18. novembrim aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu, kurā atdzīvosies bērnības garšas un atmiņas! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.08304119sec.