KLM piedāvās labāku komfortu ekonomiskajā klasē

Turpmāk ekonomiskās klases pasažieri visos starptautiskajos lidojumos, ko piedāvā „KLM Royal Dutch Airlines” lidsabiedrība, var izvēlēties labāka komforta vietas. Jaunā Economy Comfort zona piedāvā par desmit centimetriem vairāk vietas kājām un muguras atbalstu, ko iespējams nolaist divreiz zemāk. Turklāt Economy Comfort pasažieri pēc nosēšanās var ātrāk izkāpt no lidmašīnas, jo to sēdvietu zona atrodas priekšā ekonomiskajai klasei.

KLM lidsabiedrība piedāvā jauno Economy Comfort zonu, ņemot vērā klientu prasības pēc lielākām ērtībām un daudzpusīgākas izvēles ekonomiskajā klasē starptautisko lidojumu laikā. Economy Comfort zonas priekšrocību vietas jau ir pieejamas par papildu maksu. Šis uzlabojums ir daļa no KLM ilgtermiņa programmas „Klientu ceļojums”, kas orientēta uz lidsabiedrības zīmola stāvokļa atjaunošanu un augstāko prioritāšu piešķiršanu klientu prasībām.

Pirmā lidmašīna jau ir pārveidota. Pārējās lidmašīnas tiks pārveidotas nākamajos mēnešos, ļaujot visiem pasažieriem izvēlēties Economy Comfort zonu starptautiskajiem lidojumiem sākot ar 2009.gada decembri.

Jaunās zonas cena būs atkarīga no attālumiem, sākot no 80 eiro līdz 150 eiro par vienu brauciena posmu. Flying Blue Platinum grupas biedriem, un pasažieriem, kuri ceļo ar full-flex (zemās cenas) ekonomiskās klases biļeti var rezervēt Economy Comfort sēdvietas bez piemaksas. Flying Blue Gold grupas biedriem tiks piedāvāta 50% atlaide un Flying Blue Silver biedriem – 25%. Apkalpošana Economy Comfort zonā būs tāda pati kā ekonomiskajā klasē.

Economy Comfort sēdvietas būs iespējams rezervēt sākot ar novembra beigām mājas lapā http://www.klm.com/ vai lidostā, izmantojot pašapkalpošanās reģistrāciju jeb interneta kioskus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 08.06.2024 Atpūties citādāk – izvēlies Albāniju! Latvia Tours
Nomaļotas pludmales, viesmīlīgi cilvēki un aizraujoša kultūra – viss Tevi gaida Albānijā! | Skatīt vairāk
no 389 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 09.06.2024 Grupas "Skyforger" koncerts Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8.jūnijā plkst. 20.00 jaudīgi un vērienīgi vasaras koncertsezonu Valmieras estrādē atklās folkmetāla grupa “Skyforger”. | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 04.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12730598sec.