Piecas estētiskā tūrisma valstis uz kurām aizceļot Latīņamerikā

Latīņamerika ir zeme ar vairākiem dabas un pasaules brīnumiem, kā arī valsts ar karstasinīgiem un aizraujošiem vietējajiem iedzīvotājiem. Estētiskais tūrisms ir saistīts ar skaistumkopšanu, plastisko ķirurģiju un labjūtes procedūrām. Ja maciņš ļauj, piedāvājam piecas valstis Latīņamerikā uz kurām jums vajadzētu aizceļot 2016/2017 gadā.

1.    Kolumbija

Nesen Kolumbijā pieauga plastisko ķirurģiju skaits, tas viss dēļ internacionāliem tūristiem, kuri šeit brauc veikt operācijas. Bet arī bez skaistumprocedūrām un operācijām, Kolumbija ir valsts ar pasakainu dabu un arhitektūru.

2.    Meksika

Kankūn un Puerto Vallarta ir kļuvušas par skaistumkopšanas procedūru mekām, savukārt Tijuana un Mexico city ir populāras vispārējā estētiskā tūrisma galamērķiem.

3.    Argentīna

Tango zeme, Argentīna, pieņem aptuveni 14 000 ārzemju tūristus, kuri brauc šeit tikai viena iemesla dēļ – Kļūt skaistāki. Tas viss pēc Chamber of Argentina Tourism datiem. Kas ir interesanti, tad labjūtes meklētāju šeit ir tikai niecīga daļa, jo lielākā daļa estētikas tūristu šeit brauc pēc krūšu implantiem.

4.    Dominikāņu republika

Karību sala, kuru sauc par Dominikāņu republiku, saņem vairāk nekā 20 000 tūristu, kuri šeit brauc skaistākas ādas, labāka izskata vai mākslīgu skaistumkopšanas procedūru dēļ. Visbiežāk gan tūristi šajā valstī iegriežas tieši dēļ zobu implantu, kuri ir ļoti lētās cenās.

5.    Brazīlija

Ikviens ir dzirdējis par Brazīļu meitenēm un viņu lielisko izskatu. Šī sambas un karnevālu zeme i pirmajā vietā, ja runājam par kosmētiskajām procedūrām. Vispopulārākā procedūra šeit, tāpat kā Argentīnā, ir tieši krūšu implanti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 Alūksnes skatu tornim 10  Alūksnes TIC
Atzīmējot apaļo jubileju, aicinām torņa atklāšanas datumā, otrdien, 4.jūnijā, no plkst. 18:00 – 22:30, sanākt kopā pie Alūksnes skatu torņa | Skatīt vairāk
Vasaras saulgriežu svinības un tirdziņš  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
15. jūnijā plkst. 11.00–15.00 Valmiermuižas parkā aicinām uz vasaras saulgriežu svinībām un tirdziņu “Gardu Muti". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 09.06.2024 Grupas "Skyforger" koncerts Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8.jūnijā plkst. 20.00 jaudīgi un vērienīgi vasaras koncertsezonu Valmieras estrādē atklās folkmetāla grupa “Skyforger”. | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Friedricho restoranas
,


Park Hotel Latgola
,


Želesa
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26677108sec.