Notiks pirmais Sieviešu solidaritātes velo kopbrauciens

Notiks pirmais Sieviešu solidaritātes velo kopbrauciens

Latvijas Riteņbraukšanas federācija kopā ar sieviešu velokomandu Latvian Cycling Girls un veloveikalu FeelFree.lv aicina visu vecumu sievietes 2024. gada 10. jūlijā, piedalīties pirmajā Liv sieviešu velo dienā un Sieviešu solidaritātes kopbraucienā. Pasākums notiks Rīgā, Biķernieku trasē.

Velo dienas galvenais notikums būs Sieviešu solidaritātes kopbrauciens ar startu plkst. 18.30. Tajā doties aicināta ikviena dāma, neatkarīgi no vecuma, sportiskajām dotībām, velosipēda veida un aprīkojuma. Galvenais ir velomīlestība un vēlme izbaudīt kopābūšanas prieku 11 kilometrus garā braucienā (divi Biķernieku trases apļi) kopā ar citām, līdzīgi domājošajām.

Dalība Liv sieviešu velo dienas kopbraucienā ir bez maksas, līdz 8. jūlijam reģistrējoties www.bulta.lv/riga/  šeit. Pasākumā piedalīties aicinātas arī darba kolektīvu dāmu komandas.

Solidaritātes kopbrauciena dalībniecēm obligātas ir veloķiveres un tehniskā kārtībā esošs velosipēds, bet neobligāts dresscode – rozā krāsas apģērbs vai aksesuāri. Starp solidaritātes kopbrauciena dalībniecēm notiks dažādu vērtīgu balvu izloze, tostarp trīs Liv velosipēdu, masāžas ierīces Theragun Relief un brīvdienu izbrauciens ar elektroauto. Plašākajai kolektīva komandai paredzēta īpaša balva – kāju masāžas ierīce. .

Latvian Cycling Girls pārstāve Sveta Dreimane aicina dāmas startēt pirmajā Sieviešu solidaritātes kopbraucienā: "Sieviešu riteņbraukšana strauji attīstās gan Latvijā, gan visā pasaulē. Lepojamies, ka Latvian Cycling Girls dāmu velo komūnā apvienojušās jau vairāk nekā 100 dalībnieces, bet tas ir tikai sākums. Mūsu mērķis ir uzrunāt visu paaudžu sievietes izmēģināt spēkus vērienīgā kopbraucienā, neatkarīgi no pieredzes pie velosipēda stūres un sportiskajiem sasniegumiem. Tie būs velobraucēju svētki, kuros sagaidām simtiem dalībnieču no visas Latvijas."

Pasākumā laipni aicināti piedalīties arī līdzjutēji, mazākajiem apmeklētājiem būs pieejama atsevišķa rotaļu zona ar atrakcijām. Biķernieku trases teritorijā darbosies arī velo servisa telts un kafejnīca.

Savukārt pirms Sieviešu solidaritātes kopbrauciena, plkst. 16.00 Biķernieku trasē norisināsies Latvijas Čempionāts sieviešu kritērija braucienā. Tās būs aizraujošas sacensības nedaudz vairāk nekā viena kilometra garā aplī. Katra apļa beigās notiks īpaši spraiga cīņa par starpfiniša punktiem, tādējādi noskaidrojot čempionāta uzvarētājas. Nosacījums, lai piedalītos šajā braucienā, ir atbilstošas kategorijas licence, ko ērti var iegādāties Latvijas Riteņbraukšanas federācijas tīmekļvietnē www.lrf.lv.

Pasākumā nav aizmirsts arī par vīriešiem. Pēc dāmu solidaritātes kopbrauciena noslēguma, plkst. 19.30 sekos sportiski azartiskas 71,5 kilometru garas vīriešu grupas brauciena sacensības. Dalībnieki tajās veiks 13 apļus.  

Pieteikšanās visām distancēm turpinās tīmekļvietnē www.bulta.lv/riga. Turpat pieejams arī nolikums un cita aktuālā informācija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 12.07.2024 Mājas kafejnīcu dienas Gulbenes novadā  Gulbenes novada TIC
Šīsvasaras garšīgākais notikums Gulbenes novadā - Mājas kafejnīcu dienas - norisināsies 13. un 14.jūlijā! | Skatīt vairāk
Svētku Radošā iela MĀKSLINIEKI UN LITERĀTI Tukuma TIC
Tukuma novada svētkos visiem ierastā Mākslinieku iela pārtaps par radošo ielu MĀKLSINIEKI UN LITERĀTI. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46454692sec.