Plāno mājokļa vai restorāna pārvērtības? Konsultējies ar interjera dizaineriem izstādē «Riga Furniture and Interior 2024»!

Plāno mājokļa vai restorāna pārvērtības? Konsultējies ar interjera dizaineriem izstādē «Riga Furniture and Interior 2024»!

2024. gada 11.–13. oktobrī izstādē “Riga Furniture and Interior 2024” Ķīpsalā apmeklētāji varēs konsultēties ar Latvijas Dizaineru savienības sertificētiem dizaineriem un saņemt padomus interjera veidošanā. Profesionāļi ieteiks, kā jebkuru telpu padarīt funkcionālu un vienlaikus estētisku. Bet kāpēc ir vērts mājokļa pārvērtības uzticēt profesionālim – to atklās Latvijas Dizaineru savienības vadītāja Kristiana Kazarjana.

Kā pareizi izvēlēties krāsu toņus un rakstus, lai radītu harmonisku un pievilcīgu atmosfēru? Kā izvietot mēbeles, lai uzlabotu telpas vizuālo pievilcību un padarītu mājokli funkcionālāku? Kas ir svarīgākais, izvēloties istabas apgaismojumu? – uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem par estētiskas telpas iekārtošanu “Riga Furniture and Interior 2024” atbildēs astoņi profesionāli interjera dizaineri: Andra Rācenāja (“Rosby”), Dace Zeltiņa (“O Dizains”), Katrīne Pētersone (“Filippo furniture and design”), Kristiana Kazarjana (“K&K CONCEPT”), Līga Kausiniece (“Ulala”), Miranda-Laura Timma (“Marso Space Design”), Rita Sniedze (“Rita.Dizains”) un Vīva Ieviņa (“Vīvas Dizains”).

Dizainers dalās ar pieredzē balstītām zināšanām!
Arvien vairāk cilvēku vēlas veidot mājokli atbilstoši savām personīgajām vēlmēm un dzīvesstilam, izmantojot pieejamos tiešsaistes rīkus un iedvesmas avotus. Tomēr, lai gan sākumā interjera plānošana var šķist aizraujošs piedzīvojums, reālajā dzīvē bieži vien nākas saskarties ar izaicinājumiem. “Daudzi cilvēki, uzsākot interjera plānošanu, nonāk informācijas pārbagātībā, kas apgrūtina skaidra plāna izveidi. Šeit profesionāls dizainers nāk palīgā ar savu objektīvo un neatkarīgo viedokli, sniedzot klientam padomu, kas balstīts uz reālu pieredzi un zināšanām. Dizainers spēj piedāvāt idejas, kas ietver gan jaunākās tendences, gan klienta vajadzības, radot harmonisku un līdzsvarotu vidi,” uzsver dizainere Kristiana Kazarjana.

Lētāk sanāks kopā ar dizaineri!
Dizainers palīdz klientam ietaupīt ne tikai laiku, bet arī naudu, kā arī izvairīties no kļūdām, kas ilgtermiņā var izraisīt dažādas problēmas. “Interjera dizainers spēs argumentēti izskaidrot, kāpēc konkrētais risinājums vai materiāls ir piemērotāks, ņemot vērā klienta budžetu, telpas iespējas un ilgtermiņa praktiskumu. Speciālists palīdz izvairīties no kļūdām un lēmumiem, kas ilgtermiņā varētu radīt problēmas un papildu izmaksas. Dizainers ne tikai seko tendencēm, bet arī izprot, kā tās pielāgot konkrētā situācijā un telpā. Tā vietā, lai mēģinātu pašiem izplānot katru sīkumu un riskēt pieļaut kļūdas, kas var dārgi maksāt, ir saprātīgi uzticēt šo procesu profesionālim,” skaidro Kristiana.

Nozares profesionāle vēsta, ka, uzticot savu mājokļa interjeru dizainerim, ieguvums ir ne tikai individuāli pielāgota un profesionāla pieeja, bet arī garantija, ka galarezultāts būs estētiski pievilcīgs, funkcionāls un ilgtspējīgs.

Uzticēšanās dizainerim – veiksmes atslēga stilīgam mājoklim!
Tieši tāpat kā citi profesionāļi savās jomās, arī interjera dizaineri ir eksperti, kuriem ir vērts uzticēties. Viņi prot telpai piešķirt tieši tādu noskaņu, kādu ir iecerējis pasūtītājs. Viņu uzdevums ir saprast klienta vajadzības un pārvērst tās reālistiskos un praktiskos risinājumos. “Uzticēšanās profesionāļiem ir īpaši svarīga situācijās, kad klientiem trūkst zināšanu vai pieredzes ar konkrētiem materiāliem, būvniecības tehnoloģijām vai funkcionalitātes nodrošināšanu. Interjera dizaineri ne tikai atvieglo darbu, bet arī palīdz pieņemt izsvērtus lēmumus, kas nodrošina, ka galarezultāts būs skaists un arī ilgstoši funkcionāls,” piebilst dizainere.

Konsultējies ar interjera dizaineriem un atrodi savējo!
Par dizaineriem, kas izstādē “Riga Furniture and Interior” Ķīpsalā Latvijas Dizaineru savienības ekspozīcijā trīs dienu garumā konsultēs, vairāk uzzini šeit: ej.uz/dizainerukonsultacijas. Turklāt, lai konsultācija noritētu produktīvi, dizaineri iesaka tai sagatavoties – uzņemt telpu foto vai video, paņemt līdzi telpu plānojumu, pierakstīt jautājumus un vēlmes. Nepalaid garām šo lielisko iespēju – saņem profesionālu konsultāciju mājokļa remonta vai iekārtošanas jautājumos!

www.bt1.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Latvija
Nurmuižas pils atdzimšana Nurmuižas pils
Nurmuižas pils ir lielākais un senākais muižas komplekss Latvijā, kura teritorijā ir 33 ēkas un septiņi dažādi valsts nozīmes pieminekļi! | Skatīt vairāk
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 05.10.2024 Velobrauciens “Pretī rudenim!” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
5.oktobrī 10:00 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties velobraucienā “Pretī rudenim!” gides Zanes Gravas pavadībā. Pieteikšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81421995sec.