Atvērto durvju dienas skolotājiem muzejā tumsā «Neredzamā Pasaule»

Atvērto durvju dienas skolotājiem muzejā tumsā «Neredzamā Pasaule»

Trešdien, 2024.gada 23. oktobrī, no plkst. 14:00 līdz 16:00 notiks atvērto durvju dienas muzejā tumsā «Neredzamā Pasaule», kur skolotājiem un skolu atbalsta speciālistiem būs iespēja iepazīt neredzīga cilvēka pasauli un gūt pieredzi, kas veicina iekļaujošu izglītību skolās.

Muzejs tumsā «Neredzamā Pasaule» piedāvā unikālu interaktīvu ekskursiju, kurā apmeklētājiem pilnīgā tumsā būs jāizmanto citas maņas, lai izprastu apkārtējo vidi. Šī pieredze palīdzēs pedagogiem radīt jaunas idejas, kā veicināt skolēnu izpratni par dažādām sabiedrības grupām, attīstot empātiju un cieņu pret cilvēkiem ar atšķirīgiem dzīves apstākļiem.

Pasākuma mērķis ir veicināt skolotāju un atbalsta speciālistu profesionālo izaugsmi, dodot iespēju apgūt jaunas pieejas iekļaujošās izglītības īstenošanai. Iegūtā pieredze palīdzēs izveidot atbalstošu mācību vidi, kas piemērota dažādu skolēnu vajadzībām.
Apmeklējot muzeju, skolotāji ne tikai iegūs unikālu pieredzi, bet arī atbalstīs sociālo uzņēmumu, kas nodarbina neredzīgus cilvēkus, sniedzot viņiem iespēju strādāt un būt pilntiesīgiem sabiedrības locekļiem.

Pasākums norisināsies Rīgā, Ķengaraga ielā 1A, ēkas "Raita" 2. stāvā. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūdzam savlaicīgi reģistrēties šeit.

Par «Neredzamā Pasaule»
«Neredzamā Pasaule» ir sociāls uzņēmums un muzejs tumsā, kas nodarbina neredzīgus cilvēkus un piedāvā unikālu pieredzi – ekskursijas pilnīgā tumsā. Šis muzejs ir vienīgais šāda veida projekts Ziemeļeiropā, kurā apmeklētājiem tiek dota iespēja izmantot dzirdi, tausti, ožu un garšu, lai pilnībā izbaudītu apkārtējo pasauli.

Papildu informācija:
Ekskursijas skolām un grupām pieejamas pēc vienošanās. Cena sākot no 16 EUR par cilvēku.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.09.2024 - 04.10.2024 "Patiesība par vīriešiem un sievietēm" Tukuma TIC
Vai esiet dzirdējuši teoriju, ka sievietes nāk no Venēras, bet vīrieši no Marsa? Šī ir interesanta versija par pasaules rašanos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 05.10.2024 Velobrauciens “Pretī rudenim!” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
5.oktobrī 10:00 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties velobraucienā “Pretī rudenim!” gides Zanes Gravas pavadībā. Pieteikšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.09.2024 - 03.10.2024 Izstāde “7xDivi Jūliji=?”  Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas Vecpilsētas mājā izstāde “7xDivi Jūliji=?” skatāma līdz 3. oktobrim. 3.oktobrī 15:00 tikšanās ar vienu no māksliniecēm - lektori | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.09.2024 - 05.10.2024 Atveldzējies kādā no baseiniem Bauskā Bauskas TIC
Ielūkojies piedāvājumā - Bauskas novadā ir pieejami baseini gan iekštelpās, gan ārā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.52279711sec.