Latvija krāj augsta kaluma godalgas starptautiskā pavāru konkursā Itālijā

 Itālijas pilsētā Rimini no 2023. gada 19. līdz 22. februārim norisinās Eiropas “Grand Prix 2023” pavāriem, un Latvijas pārstāvji jau tikuši pie pirmajām godalgām.

Pie augstākā kaluma medaļām tikuši Dinārs Zvidriņš unJekaterina Jepifanova! “Dinārs komandā ar Jekaterinu izcīnīja Zelta medaļu Eiropas Vegāno ēdienu kategorijā. Viņi ir nodrošinājuši Latvijai vietu Pasaules konkursa finālā Singapūrā 2024. Gada oktobrī Worldchefs Kongresa ietvaros,” vēsta Svetlana Riškova.

Global Chef Challenge senior kategorijā uzkoda un pamatēdiens pie sudraba godalgām tikuši pavārs Nils Ģēvele un pavāra palīgs Agate Batraga no resotrāna “Ferma”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Galvassāpes? Republikas laukuma klīnika
Galvassāpes ir bieži sastopams, bet ļoti daudzveidīgs simptoms. Lai gan lielākā daļa gadījumu nav bīstami, neirologa konsultācija ir svarīga. | Skatīt vairāk
Didrihšteinas (Laucesas) muiža Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Muižas kungu māja ir sarkanu ķieģeļu celtne ar neogotisku tornīti vienā malā un piederēja fon Vāgneriem. | Skatīt vairāk
Droša ceļošana ziemas sezonā! Avis
Tavs uzticamais spēkrats ir gatavs ziemas ceļiem visos apstākļos - akumulators, riepas, bremzes, logu šķidrums un sildīšanas un ventilācijas sistēma. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.12.2025 - 31.12.2025 Meet Our new Chef: Ivans Šmigarevs Harper Woolf
Meet our new culinary maestro, Ivans Šmigarevs, bringing passion and creativity to every dish at Pullman Riga Old Town! 🍴✨ | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80311012sec.