Latvija krāj augsta kaluma godalgas starptautiskā pavāru konkursā Itālijā

 Itālijas pilsētā Rimini no 2023. gada 19. līdz 22. februārim norisinās Eiropas “Grand Prix 2023” pavāriem, un Latvijas pārstāvji jau tikuši pie pirmajām godalgām.

Pie augstākā kaluma medaļām tikuši Dinārs Zvidriņš unJekaterina Jepifanova! “Dinārs komandā ar Jekaterinu izcīnīja Zelta medaļu Eiropas Vegāno ēdienu kategorijā. Viņi ir nodrošinājuši Latvijai vietu Pasaules konkursa finālā Singapūrā 2024. Gada oktobrī Worldchefs Kongresa ietvaros,” vēsta Svetlana Riškova.

Global Chef Challenge senior kategorijā uzkoda un pamatēdiens pie sudraba godalgām tikuši pavārs Nils Ģēvele un pavāra palīgs Agate Batraga no resotrāna “Ferma”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
VINOTĒKA LA TENUTA ITALIANA CANTINA Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
CANTINA – Silene Resort&SPA vīna studija, kurā patstāvīgi tiek papildināts bagātīgs itāļu vīnu klāsts, kas pārsteigs īstus vīna cienītājus ar | Skatīt vairāk
Serumnīca “Dzīvie” Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Serumnīcā “Dzīvie” iepazīsiet senās mājas vēsturi, īpašo un netipisko arhitektūru, kā arī uzzināsiet, kā norisinās unikālā serumkrēma | Skatīt vairāk
Višķu amatnieku ciems Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Višķu amatnieki apmeklētājiem piedāvā maršrutu pa ciemu, kas sevī ietver iespēju interesanti pavadīt brīvo laiku. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.02901506sec.