«airBaltic» ievieš jaunus biļešu veidus

«airBaltic» ievieš jaunus biļešu veidus

Latvijas lidsabiedrība airBaltic sākot no šodienas, 2024. gada 25. septembra ievieš jaunus biļešu veidus gan Ekonomiskajā, gan Biznesa klasē. Jaunie biļešu veidi – Economy Basic, Economy Classic, Economy Flex, Business Experience un Business – aizstās esošos un klientiem nodrošinās vēl ērtāku un elastīgāku ceļošanas pieredzi.

Jaunais biļešu veids Economy Classic, kas iepriekš bija pazīstams ar nosaukumu Green Plus, arī turpmāk iekļaus vienu reģistrētu bagāžu. Taču tagad tas pasažieriem nodrošinās vēl vienu papildu priekšrocību – bezmaksas sēdvietas rezervēšanu. Šis uzlabojums ļauj pasažieriem bez papildu maksas izvēlēties iecienītāko sēdvietu, nodrošinot ērtāku ceļojuma pieredzi. Turklāt šis biļešu veids tagad būs pieejams iegādei arī ceļojumu aģentūrās un to tīmekļu vietnēs.

Savukārt biļešu veids Economy Flex, kas agrāk bija pazīstama kā Green Classic, ceļotājiem piedāvā vēl lielāku elastību. Klienti var bez maksas mainīt lidojuma datumus vai saņemt pilnu naudas atmaksu, lidsabiedrībai ieturot 25 eiro atcelšanas maksu (par katru pasažieri vienā virzienā). Turklāt Economy Flex biļetē ir iekļauta bezmaksas sēdvietas izvēle un tādi jauninājumi kā divas reģistrētās bagāžas vienības un prioritāra iekāpšana, kas nodrošina labāku ceļošanas pieredzi.

Visās Ekonomiskās klases biļetēs arī turpmāk būs iekļauta viena rokas bagāžas vienība līdz astoņiem kilogramiem ar iespēju palielināt svara ierobežojumu līdz pat 12 kilogramiem.

Biznesa klases pasažieriem piedāvā pilna servisa biļešu komplektu, kas iekļauj tādas priekšrocības kā prioritāra reģistrēšanās un iekāpšana, sēdvieta biznesa klasē salona priekšpusē ar papildu brīvu sēdvietu, šādi gūstot lielāku privātumu, kā arī trīs ēdienu maltīte, neierobežota dzērienu izvēle un ātrāka izkāpšana no lidmašīnas pēc ielidošanas galamērķi. Business Experience biļete ir pieejama par zemāku cenu ar nedaudz atšķirīgākiem biļešu noteikumiem, savukārt Business biļete iekļauj visas tradicionālās Biznesa klases ceļošanas priekšrocības, kas nodrošina augstākās klases ceļojuma pieredzi.

Klientiem, kuri biļetes iegādājušies līdz 2024. gada 25. septembrim (neieskaitot), tiks saglabāti iepriekšējie biļešu veidi kopā ar to sākotnējiem komplektiem un noteikumiem.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pasākums, kas paliks atmiņās! Jurmala Golf Club & Hotel
Jurmala Golf Club & Hotel piedāvā īpašu vietu un programmu jūsu nākamajam korporatīvajam vai komandas saliedēšanas pasākumam! | Skatīt vairāk
no 29 EUR
Liepājas Mākslas forums Liepājas reģiona TIB
Šajā nedēļas nogalē – no 27. līdz 29. septembrim – tiks atzīmēta mūsdienu mākslas festivāla “Liepājas Mākslas forums” desmitgade. | Skatīt vairāk
Vasaras sezonas 2025 ceļojumi! Latvia Tours
🔥 Vasaras sezonas 2025 ceļojumu AGRĀ REZERVĒŠANA ir sākusies! 👉 Sāc plānot savu neaizmirstamo 2025.gada ceļojumu, jo labākās viesnīcas izķer | Skatīt vairāk
no 399 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21910405sec.