VIDEO intervija ar Dr. Ēriku Lingebērziņu, kurš ir Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāns

VIDEO intervija ar Dr. Ēriku Lingebērziņu, kurš ir Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāns

Dr. Ēriks Lingebērziņš, Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāns, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas valdes loceklis un Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija prezidents.

Intervijas laiks: 22.07.2024
Intervijas vieta: Grand Hotel Kempinski Riga
Intervijas vadītājs: Aivars Mackevičs

Studiju programma “Tūrisma stratēģiskā vadība” sagatavo studējošos darbam nozarē visā pasaulē. Maģistra grāds tūrismā ir lieliska iespēja tiem, kuri vēlas veidot savu karjeru starptautiskā vidē. Šajā programmā iegūsi stratēģiskās vadības un plānošanas prasmes, apgūsi prognozēšanas likumsakarības un metodes. Mācīsies analizēt, pētīt un prognozēt tūrisma un viesmīlības nozares attīstības tendences Baltijā un visā pasaulē.

Studiju programmas ietvaros apgūsi, kā argumentēti diskutēt par sarežģītiem tūrisma vadības aspektiem, izstrādāt uzņēmumu un institūciju stratēģijas mūsdienu mainīgajā vidē, atrast risinājumus sarežģītos un neprognozējamos tūrisma nozares uzņēmumu darbības apstākļos, pētīt, analizēt un salīdzināt tūrisma galamērķus Latvijā un pasaulē, kā arī veikt pētniecību un izprast tūrisma un citu jomu mijiedarbību.

Profesionālā maģistra studiju programma “Tūrisma stratēģiskā vadība” sniedz plašas zināšanas un veido stratēģisku skatījumu uz tūrisma norisēm globālā mērogā. Studiju programma lepojas ar pasniedzējiem – izciliem nozares praktiķiem, kas pārstāv tūrisma un ar to saistītās jomas – viesnīcu vadību, tūrisma politikas plānošanu valstiskā līmenī, kā arī restorānu biznesu. Studiju procesā studenti izveido dzīvotspējīgas jaunu tūrisma galamērķu attīstības stratēģijas, kas sniedz iespēju praktiskā darbībā iepazīt tūrisma stratēģisko plānošanu. Neatsveramu skatu uz pasaules tūrisma jomas attīstību un tendencēm studenti gūst piedaloties lielākajā tūrisma izstāde pasaulē “ITB Berlin’’, kas ir arī vērtīgu starptautisku kontaktu veidošanas platforma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.07.2024 - 27.07.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.07.2024 - 23.07.2024 Liepājas ērģeļmūzikas vasara Liepājas reģiona TIB
Liepājas ērģeļmūzikas vasara sāksies 21. jūlijā ar duetu no Zviedrijas – ērģelniece Ligita Sneibe un flautists Hokans Sundīns. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.07.2024 - 27.07.2024 Dvietes saldējums svin 5 gadu jubileju! TAKA
27. jūlijā no pulksten 13.00 līdz 20.00 Dvietes saldējums svinēs 5 gadu jubileju! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94291592sec.