Aicināti tūrisma profesionāļi pirmdien, 15. jūlijā, uz luksusa klases autobusa SETRA prezentāciju!

Aicināti tūrisma profesionāļi pirmdien, 15. jūlijā, uz luksusa klases autobusa SETRA prezentāciju!

Autobusu nomas uzņēmums OsaBus un tiešsaistes rezervēšanas platforma Dispo Travel aicina uz pilnīgi jaunā SETRA luksusa klases tūrisma autobusa prezentāciju.

Šis pasākums ir lieliska iespēja kopā ar nozares profesionāļiem pārrunāt aktualitātes tūrisma transportā un izstrādāto digitālo risinājumu sniegtās iespējas.

Pasākuma ietvaros dosimies izmēģinājuma braucienā uz Jūrmalu, kur restorānā ”Laivas” būs tīklošanās un gardas uzkodas/dzērieni. Izbrauciena laikā būs iespēja izjust mūsu jauno autobusu un iepazīties ar tā priekšrocībām.

Maršruts: Rīga – Jūrmala – Rīga
Kad: pirmdiena, 15.jūlijā 2024.
Cikos: plkst. 13:00
Tikšanās vieta: Aspazijas bulvāris 5, Rīga

Pasākuma plānotais ilgums ir līdz 3 stundām. Lūdzu, interesentus pieteikt savu dalību aizpildot pieteikuma formu līdz 12. jūlijam, jo autobusā vietu skaits ir ierobežots.

Šogad OsaBus ir paplašinājis savu transportlīdzekļu klāstu ar diviem SETRA S 517 HD (56 sēdvietas) autobusiem un diviem Mercedes Sprinter busiņiem (19 sēdvietas), lai nodrošinātu maksimālu labāko servisu mūsu klientiem Baltijā un visa Eiropā.

Papildus klasiskajai pakalpojumu rezervācijas iespējai epastā ir izstrādāta platforma Dispo, kas nodrošina transporta pakalpojumu, autobusu un minibusu nomas, rezervācijas tiešsaistē, turklāt tā jau veiksmīgi darbojas lielā daļā Eiropas valstu un to jau ir pamanījuši un novērtējuši lielākie Eiropas nozares spēlētāji. Tāpat Dispo piedāvā rezervēt arī īpaši pielāgotas ekskursijas, ekspertu ceļvežus, kā arī viesnīcas, aviobiļetes un ceļošanas VIP pakalpojumus, lai uzlabotu ceļojumu pieredzi klientiem visā pasaulē. Jaunā platforma ir pieejama visā pasaulē.

Mēs ceram, ka jūs pievienosieties mums šajā īpašajā pasākumā, lai kopā svinētu mūsu jaunās autobusu flotes paplašināšanu un uzzinātu vairāk par Dispo Travel un OsaBus piedāvātajiem pakalpojumiem. Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama papildinformācija, lūdzu, sazinieties ar mums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 19.07.2024 Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.07.2024 - 20.07.2024 Bērniem un jauniešiem TukumaPILSĒTAS PARKĀ Tukuma TIC
Sestdien 20.jūlijā Tukuma Pilsētas parkā iecerēta aizraujoša un apjomīga svētku programma top bērniem un jauniešiem. | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89250898sec.