Rudens un ziemas virsjaku tendences

Rudens un ziemas virsjaku tendences

Sieviešu mode ir nepārtraukti mainīga, ja agrāk dominēja vienkrāsaini un praktiski dizaini, tad tagad priekšplānā izvirzās drosmīgas krāsas, neparasti griezumi un eksperimentāli materiāli. Šis pārejas periods no klasikas uz novatorismu atspoguļo sieviešu vēlmi izpausties caur savu apģērbu stilu, padarot virsjaku par personības izteiksmes veidu.

https://220.lv/lv/apgerbi-apavi-aksesuari/sieviesu-apgerbs/virsjakas-sievietem

Spilgtas krāsas
Virsjakām šajā sezonā dominē spilgtas krāsas. Tās viegli piesaista uzmanību un padara ikdienas tērpu atmiņā paliekošu.
Spilgti dzeltenas, intensīvi sarkanas un spilgti zilas virsjakas ir izvēle drosmīgām sievietēm. Šīs krāsas var kombinēt ar vienkāršiem melnbaltiem apģērbiem, lai radītu kontrastu.

Pamanāmas apdrukas
Apdrukātas virsjakas kļūst arvien populārākas. Raksti variē no abstraktiem motīviem līdz dzīvnieku ādas imitācijai. Šādas virsjakas ir lielisks veids, kā pievienot raksturu jebkuram tērpam.

Josta pie virsjakām
Josta var radikāli mainīt tērpa izskatu. Tas piešķir sievišķīgumu un izceļ vidukli.
Pievienojot jostu, “oversize” virsjaka kļūst par elegantu apģērba elementu. Tas ir vienkāršs veids, kā pievienot struktūru.

Mitrumizturīgi audumi
Rudens sezona prasa īpašu uzmanību virsjaku izvēlē, ņemot vērā mainīgos laikapstākļus. Mitrumizturīgi audumi ir kļuvuši par prioritāti, nodrošinot komfortu un sausumu slapjā laikā. Šie materiāli ne tikai aizsargā pret lietu, bet arī elpo, ļaujot ādai justies ērti.

Piemēram, “trench” tipa mēteļi, kas izgatavoti no mitrumizturīgiem materiāliem, ir ideāli piemēroti rudens sezonai. To dizaini ir gan praktiski, gan stilīgi, piedāvājot plašu krāsu gammu.

https://220.lv/lv/apgerbi-apavi-aksesuari/sieviesu-apgerbs/sieviesu-meteli


Vieglie virsjaku modeļi
Arvien pieaug interese par vieglajiem virsjaku modeļiem. Šie apģērbi ir ideāli tiem, kas meklē komfortu starpsezonas laikapstākļos. Vieglie mēteļi un jakas nodrošina nepieciešamo aizsardzību pret vēju, vienlaikus saglabājot eleganci un stila sajūtu. Vieglās virsjakas bieži tiek izgatavotas no elpojošiem materiāliem.

Ziemas virsjaku izvēle
Siltinājuma biezums un materiāls ir svarīgi faktori, izvēloties ziemas virsjaku. Bieži priekšroka tiek dota sintētiskam flīsam vai dabīgai vilnai, kas nodrošina labu siltumizolāciju pat ļoti aukstos laikapstākļos.

Vilnas virsjakas ir populāras to dabiskās siltumuzturēšanas spējas dēļ. Sintētisko materiālu virsjakas, no otras puses, bieži ir vieglākas un ūdensizturīgākas, kas ir liels pluss slapjā ziemas laikā.

“Oversize” modeļi
Oversize virsjaku priekšrocības ziemā nevar novērtēt par zemu. Tās ļauj nēsāt papildus apģērbu slāņus bez diskomforta, kas ir ārkārtīgi svarīgi mainīgajos ziemas laikapstākļos.

Turklāt oversize virsjakas piedāvā brīvību kustībām un piešķir modernu izskatu. Šis stils ļauj viegli kombinēt dažādus apakšslāņus – no viegliem džemperiem līdz bieziem vilnas džemperiem, nodrošinot gan siltumu, gan stilu.

Garderobes paplašināšana
Eksperimentēšana ar krāsām un stilu kombinācijām var ieviest jaunumu ikdienas tērpos. Tas ļauj skatīties uz esošo garderobi no jauna skatu punkta un atklāt neparastas saskaņošanas iespējas.

Viena no stratēģijām ir izmantot virsjakas kā akcenta elementu, lai atdzīvinātu vienkāršus apģērbus. Var arī miksēt sezonas tendences ar klasikas elementiem, piemēram, valkājot oversized mēteli ar šauriem džinsiem vai elegantām biksēm. Šī pieeja ļauj radīt daudzpusīgu un interesantu garderobi bez nepieciešamības ieguldīt jaunos apģērbos katru sezonu.

Virsjakas sievietēm no Columbia, Didriksons, Adidas, 4F, Geox, Icepeak, Luhta, Only, Vero Moda u.c. TOP zīmoliem 220.lv interneta veikalā.

Internetveikalā 220.lv pieejami arī citas sieviešu virsdrēbes, piemēram, vestes - https://220.lv/lv/apgerbi-apavi-aksesuari/sieviesu-apgerbs/sieviesu-vestes


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maljorka, ideāla vieta ģimenes brīvdienām! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 691.00 EUR
CUPRA Formentor Pilna Servisa Līzings Europcar
Lielisks Pilna Servisa Līzinga piedāvājums jaunajam un drosmīgajam krosoveram CUPRA Formentor. | Skatīt vairāk
no 358 EUR
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Brīvdienu pikniks outlet ciematā ViaJurmala
Atrakciju parks, Hercogs Garden Street Food, Grilētāju Brālība, DJ, izklaides un meistarklases, kā arī lielā vasaras izpārdošana! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42453408sec.