Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

Reklāmas raksts.

2024. gada 5.oktobrī no plkst. 18:30 Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns Nakts. Gaismas un noskaņu vakars, lai vienu īso rudens dienu padarītu ilgāk gaišu un uzlādētu sevi ziemas tumšajam periodam. Kopš pašiem pirmsākumiem Uguns Nakts tiek rīkota jau 20.gadu, bet publiska tā kļuva pirms 17 gadiem, kad 2007. gadā Vienkoču parks tika atvērts apskatei. Arī šogad pasākuma pamatkoncepcija paliek nemainīga.

Gaismu mežs, Uguns žonglieri no FireSpirit, Uguns rituāli ar folkloras kopu “Delve”, sadziedāšanās un izdejošanās ar folkloras kopu “Ore”, Elektrisko ģitāru skaņas pie Līgatnes upes relaksējoši ambientā stilā, bet veļu gravā psihodēliskā roka stilā. Gaismu mežā Roberts Vidzidskis ar didžeridū un eksperimentāli ambientās drona mūzikas projektu VAAKS / VAKUUMS,. Pasākuma sākumā vienā no mūzikas vietām Edgars Pienene improvizācijas - ambient/neo-folk/synthwave un Val Ray improvizācijas - ambient / synthwawe / experimental. Šogad Uguns Naktī būs arī Harijs Vagrants ar Handpan skaņu burvībām. Noslēgumā Four Hands (Edijs Žegods, Roberts Vidzidskis)

Lāpu darbnīca, sveču liešana, loku šaušana, vizināšanās zirga mugurā, tāšu darbnīca, zāļu sievas, zīlnieces un citas aktivitātes. Šogad ar senajām bronzas apstrādes un citām prasmēm apmeklētājus iepazīstinās Latvijas Arheoklubs.

Dabā gatavots ēdiens no šefpavāra Elmāra Taņņa komandas, šefpavāra Renāra Purmaļa, Ilzes Valges Ceļojošais picu namiņš un vietējā Suses Burgernīca. Līgatnes vīna darītava un “Ledus vīni” piedāvās sildošus dzērienus rudenīgajam laikam.

Galvenās aktivitātes no 18:30 - 22:00. Tās visas, nesteidzīgi staigājot, pašas atradīsies. Svarīgi, nebaidīties ieskatīties arī kādos attālākos Vienkoču parka nostūros, kur kāda gaismiņa spīd.

Lai papildinātu Uguns Nakts noskaņu un 21:00 piedalītos lāpu gājienā, iesakām līdzi paņemt lāpas, kuras aizdegt, ejot pa parka takām.

Ieejas maksa:
- pieaugušajiem 15 eiro,
- jauniešiem no 7 līdz 17 gadiem 10 eiro,
- bērniem līdz 6 gadiem – bezmaksas.

Biļetes ir iespējams iegādāties arī iepriekšpārdošanā:
https://store.bilesuserviss.lv/public/lv/event/439778/purchase/sector/60342?design=&shop_provider=uguns


Lai labsajūta būtu pilnvērtīga, apģērbieties laika apstākļiem atbilstoši!

Par cik mūsu teritorijā var novietot nelielu skaitu automašīnu, lūdzam auto novietot Augšlīgatnes teritorijā tik tālu, cik ar kājām esat gatavi atnākt līdz mums un aiziet atpakaļ, tas atvieglos sastrēguma iespējamību un iespējams, ievērojami ietaupīs Jūsu laiku. Lūgums auto novietot atļautās vietās, izvērtējot ceļa platumu, lai citi autobraucēji tiktu garām un nenovietot pret dzīvojamo māju iebrauktuvēm.

Papildus informācija www.vienkoci.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rudens ekskursijas skolēniem 2024 Bauskas TIC
Iepazīsti novada plašo piedāvājumu–radošās meistarklases, degustācijas, aktīvās atpūtas izklaides, gan ceļojumu laikā! | Skatīt vairāk
Latvija
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00706315sec.