20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

Kopš 2004. gada 20 oktobrī tiek svinēta starptautiskā pavāru dienu, kuru ieviesa šefpavārs Bils Galahers ar visai cēlu mērķi: atzīmēt profesijas nozīmīgumu un atgādinot par pienākumu savas zināšanas un kulinārijas prasmes nodot tālāk nākamajai paaudzei. 

Pēdējos gados šajā dienā tiek sarūpēti īpaši svētki bērniem – jautras darbnīcas ar mērķi iepazīstināt ar veselīgas ēšanas nozīmi dzīvē.

Šobrīd valdošās neziņas laikā ir ļoti svarīgi saglabāt sevi veselus un mazināt stresu, stiprinot imūnsistēmu. Tādēļ tieši īpaša “stresu pārvaroša” ēdiena lietošana uzturā var palīdzēt šajos laikos.

Šīs starptautiskās pavāru dienas kampaņas tēma ir “Veselīga pārtika nākotnei”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Šrilanka. Ekskursijas un atpūta  Estravel Latvia
Aviobiļetes, transfēri, viesnīcas dažādās vietās, tai skaitā kūrortā, brokastis, vakariņas, norādītās ekskursijas | Skatīt vairāk
no 1689 EUR
Gadumijas balle "White Party"  Baltic Beach Hotel & SPA
Dzirkstoša atmosfēra, izsmalcināta maltīte, šampanietis, mūzika un šovs pie jūras! Sagaidi 2026. gadu grandiozi – White Party Jūrmalā. No 290€ | Skatīt vairāk
no 290 EUR
Kokgriešanas meistara Vilcāna darbnīca Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Varis Vilcāns ir koktelnieks un metālkalējs, kas sevi dēvē par dīvaino lietu meistaru. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69066095sec.