TŪRISMA BIZNESS | TN.LV

Aivars Mackevičs: tūrisma profesionāļi, lieldraugi, sadarbības partneri un ceļotāji!

Aivars Mackevičs: tūrisma profesionāļi, lieldraugi, sadarbības partneri un ceļotāji!

Aivars Mackevičs, tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv un BalticTravelnews.com direktors:

Šodien, atzīmējot Pasaules Tūrisma dienu, mēs svinam ceļojumu brīvību, kultūru apmaiņu un piedzīvojumu, kas bagātina mūsu dzīvi. Šī diena ir iespēja atgādināt par tūrisma nozīmi – ne tikai kā ekonomisku dzinēju, bet arī kā tiltu starp tautām un kultūrām. Pēc UNWTO datiem tūrisma sektors veido apmēram 10% no pasaules iekšzemes kopprodukta.

Mēs izsakām pateicību visiem tūrisma profesionāļiem, kuri ar savu aizrautību, radošumu un smago darbu veido neaizmirstamus piedzīvojumus ceļotājiem. Jūsu ieguldījums ir nenovērtējams, un tas liek mūsu nozarei plaukt un attīstīties.

Travelnews.lv un BalticTravelnews.com Lieldraugiem un sadarbības partneriem es novēlu turpināt un stiprināt mūsu sadarbību un kopīgi radīt iespējas, kas pievilinās ceļotājus tāliem un tuviem tūrisma galamērķiem tepat Baltijas valstīs un visā pasaulē. Mēs kopā varam radīt ne tikai ceļojumus, bet arī neaizmirstamus stāstus, fotoreportāžas un video mirkļus. 

Travelnews.lv Lieldraugi - tūroperators «Tez Tour Latvija», lidsabiedrība «airBaltic», auto noma «Sixt», tūroperators «Coral Travel Latvia», auto noma «Europcar Latvija», tūrisma firma «Ceļojumu bode» un «Rotko muzejs».

Un jums, dārgie ceļotāji, mums ārkārtīgi prieks, ka baudāt pasaules brīnumus, iepazīstot jaunas vietas, kultūras un cilvēkus. Jūsu aizrautība un atklājumi iedvesmo mūs visus.

Šajā Pasaules Tūrisma dienā vēlos izteikt sirsnīgu pateicību par Travelnews.lv un BalticTravelnews.com redakciju nenovērtējamo ieguldījumu tūrisma nozarē. Jūsu profesionalitāte un aizrautība, veidojot saturu, kas iedvesmo ceļotājus un popularizē Baltijas valstis, ir augstvērtīga. Viena gada laikā abos portālos ienāk gandrīz miljons apmeklētāju un daudzi no tiem atgriežas atkal un atkal.

Lai šī Pasaules Tūrisma diena jums nes prieku, iedvesmu un vēlmi atklāt vēl vairāk!

Sadarbības programma ar Travelnews.lv un BalticTravelnews.com - www.Travelnews.lv/sadarbiba/ 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.09.2024 - 30.09.2024 Izstāde "ZIEDI AKVARELĪ" Engurē Tukuma TIC
Engures Saieta namā. Ēteriski smalki, dzīvi un krāsaini mākslinieces Jeļenas Jesinas akvareļu darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.09.2024 - 28.09.2024 Liepājas skaņas Rundāles pilī 28.septembrī Bauskas TIC
Liepājas Simfoniskā orķestra metāla pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu ansamblis diriģenta Gunta Kuzmas vadībā atskaņos Viļņa Šmīdberga | Skatīt vairāk
Atveldzējies kādā no baseiniem Bauskā Bauskas TIC
Ielūkojies piedāvājumā - Bauskas novadā ir pieejami baseini gan iekštelpās, gan ārā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.09.2024 - 04.10.2024 "Patiesība par vīriešiem un sievietēm" Tukuma TIC
Vai esiet dzirdējuši teoriju, ka sievietes nāk no Venēras, bet vīrieši no Marsa? Šī ir interesanta versija par pasaules rašanos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.418957sec.