Augustā nav jāmaksā par CityBee auto atstāšanu citā valstī

Augustā nav jāmaksā par CityBee koplietošanas transportlīdzekļa atstāšanu Lietuvā vai Igaunijā, kas parasti izmaksātu 79 euro. Ar šādu akciju CityBee aicina atzīmēt Baltijas ceļa 35. gadadienu.

Baltijas ceļš ir iedvesmas avots vēl joprojām

Lai arī Baltijas valstis ģeogrāfiski atrodas tuvu, to vēsturiskās un kulturālās atšķirības rada patīkamu daudzveidību, ko var iepazīt ar interesantiem izbraucieniem, piemēram, sekojot Baltijas ceļam, kas 1989. gada 23. augustā stiepās pāri visām trim Baltijas valstīm 650 kilometru garumā.

CityBee Latvija vadītājs Krištofs Hegedjušs: “Lai gan Baltijas ceļa akcija notika pirms 35 gadiem, šis notikums rosina atmiņas, patriotiskas emocijas un iedvesmo arī tagad. Aicinām novērtēt, izzināt un apskatīt visu, kas ir pieejams mūsu reģionā.”

Braucienu ar CityBee transportlīdzekli sākt vienā valstī, bet to pabeigt un automašīnu atstāt citā valstī, parasti izmaksātu papildu 79 euro, taču starp 1. un 31. augustu tas ir iespējams bez maksas.

Vieglā automašīna — iecienītākais transporta veids tūrismam Baltijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta pasūtītā un pētījumu centra SKDS īstenotā pētījuma dati[1] atklāj, ka vieglā automašīna ir iecienītākais un piemērotākais pārvietošanās veids Baltijas valstu ietvaros. Igauņi un lietuvieši Latvijā visbiežāk mēdz ierasties, braucot ar personīgo automašīnu vai mikroautobusu (86% viesu no Lietuvas un 88% — no Igaunijas).

Ceļošana divatā ir izplatītākais ceļošanas veids Baltijas valstīs: 55% Latvijas, 63% Lietuvas un 72% Igaunijas iedzīvotāju ceļo divatā ar partneri, dzīvesbiedru vai bērnu. Vienatnē ceļo salīdzinoši reti (Latvijā – 4%, Lietuvā 2%, Igaunijā – 5%). Galvenie ceļojumu mērķi ietver atpūtu, kultūras pasākumus, kā arī ģimenes un draugu apciemošanu.

Koplietošanas auto arvien vairāk izmanto ceļošanai

Koplietošanas transportlīdzekļu izmantošana kļūst arvien iecienītāka un latviešu šoferi pagājušajā gadā ar CityBee mašīnām pavisam veica 17 miljonus kilometru. Tā ir ērta iespēja bez raizēm braukt ne tikai pa Latvijas ielām un šosejām, bet arī mērot ceļu uz tuvākajām kaimiņvalstīm.

Kā liecina CityBee apkopotā statistika, klienti Latvijā par vēlamo galamērķi daudz biežāk izvēlas Lietuvu (80% braucienu) nevis Igauniju (20%).

Latvieši uz citām Baltijas valstīm visaktīvāk ceļo vasarā. Jūlijā ar CityBee transportlīdzekļiem starp Baltijas valstīm veikti divreiz vairāk braucieni nekā, piemēram, janvārī.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🌿Ilgtspējīga atpūta CLUB MED kūrortos Latvia Tours
Atpūta 69 ekskluzīvās pilsētiņās, 5 kontinentos ar īpaši izstrādātiem, vairāk nekā All Inclusive pakalpojumiem, gleznainākajās un ekoloģiski | Skatīt vairāk
Annas Dančas komēdija "Medus pods" Krāslavas TIC
8.novembrī plkst. 18.00, Dagdas Kultūras centrā Krāslavas amatierteātra "Smalkais stils"izrāde Annas Dančas komēdija "Medus pods". | Skatīt vairāk
-50% Eksotiskiem Deluxe kruīziem 2025.gadā Estravel Latvia
Nelielas ostas, salas, vairākas valstis ceļojuma laikā + izcila apkalpošana un gastronimiskais piedzīvojums // Atlaide Oceania kruīziem līdz 31.10. // | Skatīt vairāk
no 2409 EUR
Aivars Gudrais un Zane Gudrā Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
9.novembrī, 18:00 ielūdzam uz latvisku un ikvienam tuvām un mīļām melodijām piepildītu pirmssvētku koncertu, kuru mums dāvās Zane Gudrā un Aivars | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98958087sec.