Alūksnes skatu tornim 10

Alūksnes skatu tornim 10

Lai paraudzītos uz Alūksni no augšas, nav nepieciešami spārni! Ar šādu devīzi Tempļakalna parkā, līdzās gleznainajam Alūksnes ezeram, jau 10 gadu garumā apmeklētājus uzņem viens no iecienītākajiem vasaras sezonas objektiem Alūksnē- Alūksnes skatu tornis.  

Atzīmējot apaļo jubileju, Alūksnes Tūrisma informācijas centrs aicina torņa atklāšanas datumā- otrdien, 4.jūnijā, no pulksten.18:00 - 22:30, sanākt kopā Tempļakalna parkā, kur ikviens aicināts piedalīties norisināsies Saulrieta pikniks “Alūksnes skatu tornim 10”.

Plkst.18:00 tiksimies pie skatu torņa, lai kopā ar gidi Unu Zaduminu dotos teiku un stāstu bagātā 3 km garā “Ezertakas” pārgājienā. Atklāsim gan jaunus un nezināmus faktus par Tempļakalna parka teritoriju un tūrisma objektiem, Alūksnes ezeru un tā četrām salām, gan baudīsim gleznainos skatus, dabu un piedzīvojumu kopā

Parkā norisināsies Foto orientēšanās spēle “Skaties augstāk, tālāk, plašāk!”, lai iepazītu teritorijā esošos objektus un ieraudzītu detaļas, ko ikdienā varbūt nemēdzam ieraudzīt. Foto orientēšanos arī pēc pasākuma varēs izspēlēt visa mēneša garumā. Tempļakalna pilnīgākai baudīšanai un iepazīšanai būs iespēja laimēt  lieliskas balvas aktīvai atpūtai- dāvanu karti no IK “MARIENBURG”, zip-line “ZZZIPPP” un “Velo Ostas”.

Piknika laikā skatu torņa pakājē norisināsies radošās darbnīcas, augstākā torņa erudīcijas spēles bērniem, lielformāta gleznas tapšana “Pakāpies augstāk Alūksnē!”. Būs saulrietam piestāvoša muzikālā gaisotne, svaigam gaisam un vasarai atbilstoša maltīte!

Ērtībām līdzi ņemam pledus un groziņus - piknikam, pretodu līdzekli- labsajūtai, savukārt nūjas un ērtus apavus- pārgājienam.

Vai vajag vairāk iemeslu, būt šeit un pakāpties augstāk?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 20.06.2024 Apceļo Svitenes pili! Bauskas TIC
Svitenes pils piedalās akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Lai skan bugi BURZMĀ Burzma
70. un 80. gadu latviešu hīti pie manis! Ieskandini saulgriežus virs Vecrīgas jumtiem, kad vēl, ja ne tagad? Gaidām Tevi 21.jūnijā jau 19.00! | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49377894sec.